上一頁下一頁
發新話題

天蠍男性經史@1,11,54,71,90,98

收藏  |  訂閱
98  14.4k

引用:
原帖由 DrScorpion 於 2018-5-26 08:18 AM 發表 查看引用來源
成日講成功個案,今次講下D失敗個案。

話說早2日朝早,突然收到加友要求,咁當然加啦,一輪背景查問,原來係人妻(有下次先俾代號),講唔夠一日已經約尋晚出黎,入到房,一輪前戲,佢話要插,咁帶套,佢一見到已經嚇一嚇,未見過,佢之前提過佢窄,咁帶完套準備插啦,入少少,佢已經頂唔順,試嚟試去都係入得個頭,試咗一大輪,佢話要休息下,休息咗一陣,再試,試咗陣,佢問入哂未,我話未,佢話唔得,頂唔順,好似破處 ...
我覺得依類失敗個案,仲值得SHARE

師兄莫非可樂罐咁粗?

引用:
原帖由 DrScorpion 於 2018-5-26 08:18 AM 發表 查看引用來源
成日講成功個案,今次講下D失敗個案。

話說早2日朝早,突然收到加友要求,咁當然加啦,一輪背景查問,原來係人妻(有下次先俾代號),講唔夠一日已經約尋晚出黎,入到房,一輪前戲,佢話要插,咁帶套,佢一見到已經嚇一嚇,未見過,佢之前提過佢窄,咁帶完套準備插啦,入少少,佢已經頂唔順,試嚟試去都係入得個頭,試咗一大輪,佢話要休息下,休息咗一陣,再試,試咗陣,佢問入哂未,我話未,佢話唔得,頂唔順,好似破處 ...
條女好多年冇做過
緊張過頭?

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-5-26 10:43 AM 發表 查看引用來源
師兄莫非可樂罐咁粗?
如果可樂罐,應該好難出街

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-5-26 11:02 AM 發表 查看引用來源

條女好多年冇做過
緊張過頭?
佢話2年無做,緊張可能有,佢未試過咁快就出黎攪

引用:
原帖由 DrScorpion 於 2018-5-26 11:20 AM 發表 查看引用來源

佢話2年無做,緊張可能有,佢未試過咁快就出黎攪
佢太肚餓啦女人都有需要的:smile_40:

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-20 11:11 PM 發表 查看引用來源

成熟穩重,更識得愛惜女仔,講嘢有深度,溝通交流到。
唔會好似d額頭有車軌又要扮潮扮後生MK格,𡃁仔脾氣中年體質,成日發脾氣又唔識得遷就女朋友,斤斤計較又懶有原則,男人最忌係無風度。見識過一個,走夾唔抖🤣 ...
可能要試試看更上一層樓
大年紀叔叔。富有經驗。自量。深度愛。

大學同學S,我哋互相攬住休息咗一陣,不自覺又kiss上黎,佢cool住我條頸,我就掃住佢背脊,我由咀錫落去,頸,膊頭,對波,佢都好配合,頂對波埋嚟俾我鍚,又要求我啜粒的,我當然照做啦,我對手都唔得閒咁摸住佢pat pat, 佢好自然移埋D,感覺到我哋嘅下體貼住,佢問這麼快就硬,佢就申隻手落去摸,摸摸下佢起身,跪底係度含,我用腳去磨佢下面,手就摸住佢個頭,過一陣,我示愛佢停,拖佢行去落地玻璃度,佢禁住玻璃,半灣身甘,我就係後面,扶住佢條腰插入去,係玻璃見到少少倒影,最後射哂响佢背脊,我拖佢去sofa度休息。

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-20 10:12 PM 發表 查看引用來源
天蠍男,人前道貌岸然正人君子,私下喜歡周圍放電攪曖昧。性愛機器也,好扑得,好攪得嘢。非常容易扯旗哈!
我都係天蠍男:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆