歪念

收藏  |  訂閱
8  1.1k

歪念

本人係男仔,宜家廿幾歲。雖然係廿幾歲,但仲未拍過拖。其實我外表應該唔算太差,皮膚同身高都唔錯,因為曾經試過有人話我靚仔,又曾經感覺到身邊出現過既有D女仔好似對我有少少意思。但可能唔識點同女仔相處,對住女仔時,我個人就變得好唔自然,靚女既話仲變得緊張,唔會係佢地面前出聲,所以咁大個仔都未拍過拖。
唔知係咪無試過親近女仔,發覺近呢一年,我開始對街上望見既女仔有歪念,而且唔單只係後生女仔,連對一D有年紀既女士,外表唔算吸引,好似三四十既既女人,都心有歪念。
我咁樣算唔算正常??

引用:
原帖由 mtr_boy 於 2014-5-4 03:33 PM 發表 查看引用來源
本人係男仔,宜家廿幾歲。雖然係廿幾歲,但仲未拍過拖。其實我外表應該唔算太差,皮膚同身高都應算唔錯,因為曾經試過有人話我靚仔,又曾經感覺到身邊出現過既有D女仔好似對我有少少意思。但可能唔識點同女仔相處,對 ...
CHing 要自制, 唔好犯法.

引用:
原帖由 In.Cester 於 2014-5-4 09:17 PM 發表 查看引用來源

CHing 要自制, 唔好犯法.
放心,暫時我未有做出D咩行動,只係搭地鐵係好迫既時侯,有無可避免既身體接觸。
BTW,反而試過有女仔,係唔係太迫時情況下,同我有身體接觸,但唔知佢係有心定無意。

引用:
原帖由 mtr_boy 於 2014-5-5 03:15 PM 發表 查看引用來源

放心,暫時我未有做出D咩行動,只係搭地鐵係好迫既時侯,有無可避免既身體接觸。
BTW,反而試過有女仔,係唔係太迫時情況下,同我有身體接觸,但唔知佢係有心定無意。
好易啫, 你用手抖吓佢隻鮑魚, 睇佢縮唔縮咪知囉.

引用:
原帖由 In.Cester 於 2014-5-5 07:17 PM 發表 查看引用來源

好易啫, 你用手抖吓佢隻鮑魚, 睇佢縮唔縮咪知囉.
佢縮開大叫非禮,我咪PK

有無師兄都係咁??

一個正常男仔對女仔有興趣係好正常既~而家有冇目標女仔想識呀?睇下班巴打絲打幫唔幫到你~

引用:
原帖由 marrychristmas 於 2014-5-9 07:24 PM 發表 查看引用來源
一個正常男仔對女仔有興趣係好正常既~而家有冇目標女仔想識呀?睇下班巴打絲打幫唔幫到你~
之前網上識左一個女仔,都識左半年,最近見過幾次,出街時感覺唔錯,大家都有計傾,唔會淨係我講,我做主動
但返去APP傾計時,好多時都係我主動搵佢,佢好少主動搵我。
又同佢傾計時,佢反應都唔係多,問一句應一句咁,好似無咩興趣同我傾計,唔係咁想理我

呢排成日諗起佢,都幾辛苦下,所以都無搵佢,唔想成日諗起佢

見過面,傾過計,大家唔岩就由佢啦~反正呢個森林仲有好多選擇~
當你有下一個目標果陣你就唔會再辛苦架啦

前往最後回覆