上一頁下一頁
發新話題

點樣含先最舒服??

收藏  |  訂閱
132  27.3k

引用:
原帖由 西xx 於 2014-4-29 07:48 PM 發表 查看引用來源

姐係嘴唇收細 果種用力而唔洗真空?
即係妳當佢碌野係飲筒, 佢D精係維他奶, 俾D力咁吸呀~!

由C眼一直奶到龜頭含箸佢,再用條脷奶佢C眼

引用:
原帖由 gum717 於 2014-4-30 11:48 AM 發表 查看引用來源
睇COMMENT

都硬膠晒:smile_47:
我都知你硬膠XD

引用:
原帖由 DIY555 於 2014-4-30 03:09 PM 發表 查看引用來源
食點爆炸糖含住來含,都刺激下
>_<

玩過,不過有d煩同痴立立,玩完一次就冇再玩

點含呀,等我指教我老婆幫我含爆佢

我會叫佢騎住我..一邊用波波夾,一邊舔個龜頭 (佢都要郁少少架)..重點係一定要望住佢
佢話有埋視覺享受好high

我系學生妹,你試下紮起條馬尾,戴住副淫賤眼鏡(我著埋校服)先合埋眼,打轉瀨佢龜頭,然後一路深喉,一路用個淫賤眼神望番上去。最後我會解埋恤衫鈕,同佢一邊呻吟,一邊夾腸仔,間中啜多幾下,實吹爆佢^^

引用:
原帖由 ccbabegirl 於 2014-5-1 22:18 發表 查看引用來源
我系學生妹,你試下紮起條馬尾,戴住副淫賤眼鏡(我著埋校服)先合埋眼,打轉瀨佢龜頭,然後一路深喉,一路用個淫賤眼神望番上去。最後我會解埋恤衫鈕,同佢一邊呻吟,一邊夾腸仔,間中啜多幾下,實吹爆佢^^

...
玩制服?正wo

我會換好戰衣先(男人始終鍾意視覺享受嘛!)由nipples開始錫,再用心口high下佢,再由大肶內側向上,蜻蜓點水式咁輕輕錫下佢jj頭先,再用脷lam佢袋袋,再向下用脷撩屁眼,再錫返袋袋同屁眼中間個位,(記得隻手要一路輕力摸佢jj),多數男人哩個時候都打哂冷震,嗌哂,再喺袋底奶返上去,一口啜實,比個刺激佢,再溫柔咁一路啜,一路用脷喺入面打圈了佢j頭,同j頭jj個cake位,我仲會一邊用手chok,一邊了佢袋袋or屁眼,仲有你要記得發出𠽌𠽌聲,好似好好味咁呢!有時含緊,你隻手又可以摸下佢nipple,如果你話佢合埋眼,你咪嗌下佢,好嗲咁問佢舒唔舒服,再加個淫啲嘅眼神望住佢,佢就死定了!完事後,就再錫下佢j頭,咁就ko^^
純粹個人意見,好多仔都係咁爽死,但當然到時隨機應變啦!不喜物插

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-5-2 11:00 AM 發表 查看引用來源
我會換好戰衣先(男人始終鍾意視覺享受嘛!)由nipples開始錫,再用心口high下佢,再由大肶內側向上,蜻蜓點水式咁輕輕錫下佢jj頭先,再用脷lam佢袋袋,再向下用脷撩屁眼,再錫返袋袋同屁眼中間個 ...
師姐 係仔咁比你服侍都爆梗
貢獻出佢地gei蛋白質比你補下啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆