上一頁下一頁
發新話題

點樣含先最舒服??

收藏  |  訂閱
132  27.2k

引用:
原帖由 blackknights 於 2014-4-29 07:00 PM 發表 查看引用來源
妳試下好似想吸佢 D 精出黎咁用力D啜~一定會好過齋奶同真直含!

btw, 我個人覺得啦...真空含係好無FEEL的~!!
really? :smile_27: 真系個人喜好 :smile_13:

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2014-4-29 07:05 PM 發表 查看引用來源

用力d吸住,會好舒服,射果時再用力啜住,舒服到無朋友
姐係嘴唇收細 果種用力而唔洗真空?

其實點含都唔緊要,最緊要安全....

由會陰奶上代底,再含上條嘢全身落囗,上升到個頭你就用利尖不停打圈,你自己米自摸豆豆米有雙重享受,拿他的大九打下自己面面再全力含

我會首先用利高速又輕柔咁沿佢龜頭轉,先輕輕吸啜,
再用小小力(注意你既牙仔!!千其唔好吉到佢)去吸實,
發出啜啜聲,你其實想像自己個口係妹妹,
一下下吸啜係會令男人好爽既。
之後深喉佢,要成條含晒,伊樣真係要技巧,
因為只要唔係幼得過份既芝士腸,
條野一頂到喉嚨你係會勁想嘔,要多練,日子有功的。
輕啜,出力啜,深喉,3樣野有節奏交替,
有時有手指好輕力好輕力掃佢袋底,
有時又用口仔啜下佢兩粒春,
到臨出果時,深呼吸,因為佢會好大力頂你個口,
你好易因為要抖氣習停佢,咁就真係前功盡廢。

你可以在含既過程中,加d呻吟聲,
唔好睇小呢d附助小節,有時好幫到手架~~

希望以上既野幫到你啦:smile_35:

引用:
原帖由 bcm 於 2014-4-29 09:39 PM 發表 查看引用來源
我會首先用利高速又輕柔咁沿佢龜頭轉,先輕輕吸啜,
再用小小力(注意你既牙仔!!千其唔好吉到佢)去吸實,
發出啜啜聲,你其實想像自己個口係妹妹,
一下下吸啜係會令男人好爽既。
之後深喉佢,要成條含晒,伊 ...
thanks sis 好詳細:smile_46:

引用:
原帖由 西xx 於 2014-4-29 10:15 PM 發表 查看引用來源

thanks sis 好詳細:smile_46:
試完話我知得唔得

引用:
原帖由 西xx 於 2014-4-29 01:00 AM 發表 查看引用來源
呢區好似剩係post分享?
我有冇post錯,但我諗唔到第個區比我post sorry

我想口技再好d

蛋蛋: 我會用脷尖由下奶上去, 打下圈, 用條脷豆下佢, 之後就用成條脷奶, 再含住佢黎玩下啜下
跟住 ...
我會先奶蛋蛋,奶到佢扯哂時, 佢會用手禁住條J了我個咀,
之後我就會一下含到底, 真空吸啜幾下,
邊好似食雪條咁奶條J, 邊按摩佢粒蛋蛋
輕啜,深喉同奶既方式交替,
佢就射時我會加快深喉同加大力度按摩蛋蛋,
佢射完個黃金十秒,我會用脷尖係龜頭打圈

回覆 48# 的帖子

冇錯,果然係高手
就係嗰黃金十秒

引用:
原帖由 Paul.LOL 於 2014-4-29 10:42 PM 發表 查看引用來源
冇錯,果然係高手
就係嗰黃金十秒
再啜 個龜頭慢慢吞入口到,再用條打他龜頭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆