上一頁下一頁
發新話題

邊個話肥妹一定冇經驗!?

收藏  |  訂閱
117  12.5k

邊個話肥妹一定冇經驗!?

由中學開始就做cd rom, 前幾日見到有師兄post 同肥妹既性經驗.. 我都想破下處開個處女post.
循例介紹一下我係一個90後嘅人妻,
身高172cm,我嘅肥唔同一般100磅都話肥既女仔.. 身高同體重幾乎差唔多..
本身都有小小鍾意打扮,遮住下半身睇個樣都唔似有成200磅...
最憎就係聽到「如果你減咗肥我一定溝硬您」
所以好多都做兄弟做唔到情侶..
好多人都會覺得肥妹10個9個處..
係死魚一條!!0經驗!!!
錯了!我發現身邊認識既肥妹朋友,個個私底下都淫底...
講返我...
一直以來拍過三次拖,有過三個Sp..

一場黎到都share 下我既初戀..
由我小學嘅時候,嗰陣時只係見到呀哥有搜尋記錄-「女優盒子」,由嗰陣開始我就襯屋企無人就睇.. 估唔到中五就有機會試...
嗰陣覺得有男仔唔嫌棄我,只要佢講乜都願意
..頭果一星期拍拖我堅持同佢講要婚後先破處.所以佢話挽後門就唔洗破啦!
戈陣咩都唔識,查啲護髮素就入!痛到我仆x,標哂眼水又要扮舒服..後尾佢慢慢咁試我底線.教我含,口爆吞精... 
有一日著左條短褲訓係床,佢慢慢拉高我條褲仔申隻手入去... 我認我一早濕哂,佢慢慢咁卒下我粒豆...再申條尼入去奶 3 2 1 咁就黎左第一次!我好記得呢種感覺.. 

好可惜... 前戲夾埋都冇5次(我指拍拖呢一年)佢同我講「我驚您黎左就冇哂feel唔想做」

拿!錯哂!女人黎100次都可以繼續,唔同男人射左一次就要停!
後尾比佢開發左...
巴士 殘廁後樓梯樣樣都試過.... 
不過好多男人都係咁... 覺得拖住個肥妹失禮..
後尾比我發現WeChat yo 女! 就完左了...

多謝大家...作為肥妹都大家認識一下,
其實肥妹都值得人愛的啦..肥妹都有權選擇的啦
不要pm 我同我傾計,因為我發現新人回覆唔到!
可以比您WeChat 我,不過我都係有icon 先add的!

肥妹都可以好正,加油呀

為肥妹打氣!

172 200lbs 👌👌

引用:
原帖由 Mr.Mustache 於 2018-5-24 06:55 PM 發表 查看引用來源
肥妹都可以好正,加油呀
暫停減肥一天

引用:
原帖由 alstom 於 2018-5-24 06:57 PM 發表 查看引用來源
為肥妹打氣!
祝你食多啲月巴囡囡

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-5-24 07:06 PM 發表 查看引用來源
172 200lbs 👌👌
大山婆💪🏻👋🏻👋🏻👋🏻

好多肥妹仔其實都好正架
一黎體力夠
二黎耐力都好d

引用:
原帖由 bossbbb 於 2018-5-24 07:10 PM 發表 查看引用來源

大山婆💪🏻👋🏻👋🏻👋🏻
你食唔食煙架?

引用:
原帖由 bossbbb 於 2018-5-24 07:09 PM 發表 查看引用來源

祝你食多啲月巴囡囡
我麻甩佬呢架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆