上一頁下一頁
發新話題

邊個話肥妹一定冇經驗!?

收藏  |  訂閱
117  12.5k

引用:
原帖由 alstom 於 2018-5-26 12:16 PM 發表 查看引用來源

假撚定震旦?
我個人覺得旦好啲

引用:
原帖由 bossbbb 於 2018-5-26 02:05 PM 發表 查看引用來源

我個人覺得旦好啲
咁不如玩震震棒!

肥妹我食過一個 170磅 去完九龍城泰式按摩 跟手九龍塘異國風情搞野 
嘩 呢次利害 竟然會潮吹 一直好多水 
指插 抽插 都源源不絕的 好難忘

引用:
原帖由 kaka321 於 2018-5-26 03:06 PM 發表 查看引用來源
肥妹我食過一個 170磅 去完九龍城泰式按摩 跟手九龍塘異國風情搞野 
嘩 呢次利害 竟然會潮吹 一直好多水 
指插 抽插 都源源不絕的 好難忘
食過返尋味喎師兄

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-5-26 12:56 PM 發表 查看引用來源

男上女下 你點砌她都會OK 重會比多d水你 反應一流
挽耐左都想轉下

引用:
原帖由 bossbbb 於 2018-5-24 06:50 PM 發表 查看引用來源
由中學開始就做cd rom, 前幾日見到有師兄post 同肥妹既性經驗.. 我都想破下處開個處女post.
循例介紹一下我係一個90後嘅人妻,
身高172cm,我嘅肥唔同一般100磅都話肥既女仔.. 身高同體重幾乎差唔多..
本身都有小小鍾意打扮,遮住下半身睇個樣都唔似有成200磅...
最憎就係聽到「如果你減咗肥我一定溝硬您」
所以好多都做兄弟做唔到情侶..
好多人都會覺得肥妹10個 ...
巴士 殘廁後樓梯樣樣都試過👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻嘩正呀,肯咁玩就一定係好對手,幾時可以同你玩哂咁多點?

引用:
原帖由 bossbbb 於 2018-5-26 03:38 PM 發表 查看引用來源

挽耐左都想轉下
唔一定 我睇意睇她高潮同enjoy 個樣  一改左d她唔enjoy 就表现唔到她d淫態 我唔like

80 後肥妹😆😆😆
我都想同你地傾下呀!

如果200磅 173真係有D肥

引用:
原帖由 bossbbb 於 2018-5-24 07:26 PM 發表 查看引用來源

係咩?反而我un得唔耐
你重磅好難un得耐嘅,我試過同個肥婆(160-170磅啦我估)佢全自動上黎un我,最初都可以接受,點知佢一高潮就八爪魚咁攬實我係度磨,我果次真係窒息咁滯。不過肥妹真係好多汁,次次都扑到床單濕晒,所以一定係出街玩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆