上一頁下一頁
發新話題

阿BU的性愛回憶錄 (文+相P.1/P.8/P.13/P.16/P.19/P.24

收藏  |  訂閱
378  46.9k

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-8 12:58 AM 發表 查看引用來源
最近身體有大病,天氣又反反覆覆,成個人都無乜生氣😢

今日講既嘢就係我同Dean分開後第一次發生既嘢。

分開咗大概2個月左右,個排聽聞6月有機會係Tasmania見到雪,朋友Hugo就即組團。機票,住宿都由Hug ...
take care,寫得幾好呀

好正,睇到即硬

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-8 01:19 AM 發表 查看引用來源

其實無夾既,單丁唔係第一次,上次去其他地方都單丁慣哈哈,鬼叫roommate遲來先上岸咩。

好呀,我PM你私下傾啦,早抖
單丁慣真係好慘
好彩我d fd都識做同我出街會拋棄男友
不過有時真係會好羨慕佢地,因為我男友真係好忙,同埋係香港我都係long d
等你PM,goodnight

快啲好返,再繼續寫野啦。。。。。支持你

睇完p.1 身形好好 性格夠果敢 支持左先

樓主身型超正呀
快D好返寫落去:smile_40:

寫得好好,祝早日康復!

寫得好好,祝早日康復!

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-8 12:58 AM 發表 查看引用來源
最近身體有大病,天氣又反反覆覆,成個人都無乜生氣😢

今日講既嘢就係我同Dean分開後第一次發生既嘢。

分開咗大概2個月左右,個排聽聞6月有機會係Tasmania見到雪,朋友Hugo就即組團。機票,住宿都由Hugo一手安排,去既人有我,Roommate Agy同男友,Hugo同女友,兩個法國朋友(Lesbian)。我地安排租兩架Caravan,一架Hugo開,一架法國情侶開,點知臨出發法 ...
快d養好身子返黎,等住同你傾計~

引用:
原帖由 Vivian1989 於 2018-5-8 02:21 AM 發表 查看引用來源
快啲好返,再繼續寫野啦。。。。。支持你
:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆