上一頁下一頁
發新話題

阿BU的性愛回憶錄 (文+相P.1/P.8/P.13/P.16/P.19/P.24

收藏  |  訂閱
378  46.8k

身材真係好正:smile_40:
你一定好努力去keep:smile_14:
支持你,加油呀。

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-1 12:22 AM 發表 查看引用來源

nono, 我朝九晚五,零夜生活。家族遺傳易肥基因
每朝都一定至少90分鐘運動  ,  差不多6:30am起床去做運動 ,  必定有跑步 ,  外國人生活習慣  ,  持之有恆 ,  肥肉拜拜 .

身材好fit呀!啪啪啪一定好舒服

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-30 11:58 PM 發表 查看引用來源

有做gym呀,之前最肥150-160lbs,我係飲水都肥個種體質,所以每朝都一定至少90分鐘運動
no way u were 150-160 before... hahha very fit now.

好似好勁😂
影到好大波咁

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-30 11:41 PM 發表 查看引用來源
自從同Dean試過第一次之後,我地正式一齊咗幾個月。由於大家都有Roomates好多時都唔方便係大家屋企過夜,所以我地一有假期就會選一個地方渡假。

大家都應該有聽過Working Holidays嗎?當年有幾個女同學黎咗澳洲, ...
腰細,有波已經無得輸,後推好正,哈

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-30 11:41 PM 發表 查看引用來源
自從同Dean試過第一次之後,我地正式一齊咗幾個月。由於大家都有Roomates好多時都唔方便係大家屋企過夜,所以我地一有假期就會選一個地方渡假。

大家都應該有聽過Working Holidays嗎?當年有幾個女同學黎咗澳洲, ...
睇咗---題外話
笑到PK:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
身材靚到爆

引用:
原帖由 無政府118 於 2018-5-1 09:00 AM 發表 查看引用來源

睇咗---題外話
笑到PK:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
身材靚到爆
我驚佢地再咁執迷落去,不是辦法:P

引用:
原帖由 gp78 於 2018-5-1 05:08 AM 發表 查看引用來源

no way u were 150-160 before... hahha very fit now.
無呃係,巨型山豬一隻。

引用:

唔好,停,,唔好,停 :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆