上一頁下一頁
發新話題

阿BU的性愛回憶錄 (文+相P.1/P.8/P.13/P.16/P.19/P.24

收藏  |  訂閱
378  46.8k

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-30 07:02 PM 發表 查看引用來源

哎呀,師姐我有睇開你Post架👏🏻
係呀,我都好興幸第一次無唔開心既回憶
哈哈~多謝支持
25歲有排玩
我好早俾人私有化咗

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-30 11:11 PM 發表 查看引用來源

哈哈~多謝支持
25歲有排玩
我好早俾人私有化咗
我都想被私有化,可惜個個人仲未出現。期待你既post呀,小粉絲追開架,哈哈

自從同Dean試過第一次之後,我地正式一齊咗幾個月。由於大家都有Roomates好多時都唔方便係大家屋企過夜,所以我地一有假期就會選一個地方渡假。

大家都應該有聽過Working Holidays嗎?當年有幾個女同學黎咗澳洲,佢地住既地方離Melbourne 6-7個鍾既Mildura。因為朋友無車又暫時未搵到工,所以我同Dean決定揸車過去探下佢地,順便睇下有咩需要既就係melbourne帶過去。我地凌晨5:00已經出發,盡量避免rush hours,到達已經中午12:00。同朋友食完Lunch,就去Big 4 Caravan Park租咗兩幾晚Cabin House,由於太攰,我地沖完涼就瞓咗個晏覺,夜晚約咗朋友黎Cabin吹水飲酒。因為大家都係女仔,所以Dean其實根本係陪坐陪笑幫手招呼朋友,大家飲到11點左右,Dean就車幾位朋友翻屋企,求求其其清一清現場就除衫瞓覺(習慣只著panties瞓)。

Dean翻到黎,佢叫我去沖一沖個身,因為成身煙酒味(朋友食煙)我係個啲一飲咗酒就特別軟皮蛇,拖都唔肯郁(但頭腦好清醒)佢見我咁賴皮都無辦法,佢話佢去車到攞行李入房,過咗一陣,佢勁開心咁跑翻黎
D: 想唔想浸浴?
我:下?邊度搵個浴缸翻黎?
D:你想定唔想!
我:想,但無可能
D:攞毛巾包住身出黎,門口等你
我:搞咩呀!
摷咗條毛巾包住身去出門口睇吓佢搞咩,佢笑淫淫咁指住Cabin隔壁個泳池,與其話係泳池,倒不如形容佢係玩水池Size⋯⋯
我同Dean講唔好玩啦,凍冰冰點浸呀?況且我又無泳衣,夜媽媽黑媽媽嚇死人咩。佢不斷話今晚好熱,試過水溫又唔係太凍,落去浸一浸姐,真係太凍就上水囉。又不停講夜媽媽邊個睇到我地有無著衫,成個Park都熄曬燈啦。呢一刻,我就知佢到底想玩咩,浸咩水呀,根本就係意圖不軌。

半推半就我就同佢落咗水,無錯,凍到癡肺!雖然澳洲夏天可以熱到45度,但凌晨溫度通常都20-25度,簡直攞命黎玩。我不停話凍,佢就話你郁啦,你郁下就會唔凍!我話點郁呀,凍冰冰,佢就行去我後面,推我埋池邊,叫我兩手扶實池邊,兩腳凌空好似小朋友學水咁慢慢踢下水,然之後佢一野跳上我身,兩個人重疊咁樣浮下浮下。因為有浮力,其實一啲都唔覺重,佢兩雙手就慢慢咁搓我個胸,又除我條panties佢下半身就頂住我patpat係咁磨黎磨去,又奶我耳仔(我耳仔同nipples都係死穴)當時既我無辦法集中,真係好怕隨時有人行過,或者有車出入,比人見到真係醜死!

佢見我一啲都唔投入,就將我反轉,托起我小小,對腳岩岩好夾住佢,佢就托住我patpat,不停咁啜同奶我個nipples,又奶我條頸,好想叫,但無辦法叫出聲,死忍咁越夾佢越用力。
佢見我開始有反應就拉我去池邊啲樓梯度,叫我坐上去劈開我對腳,慢慢咁錫落去,雖然好錫意奶妹妹,但唔係個啲環境囉!我不停咁同佢講「NO, STOP」我懷疑佢聽成「DO NOT STOP」個衰人仲不奶咁又奶又啜妹妹,雙手就不停咁摵下我Nipples同又大力咁搓我波波,可能飲咗酒關係,入面覺得好空虛,抓住佢手放去妹妹個口。佢用兩隻手指不停咁撩到G點,個嘴一直係豆豆附近徘徊,好快就到咗第一次。

佢見我到咗,就拉我落水,自己坐係池邊,我企直高度岩好就係小D既水平線。(我真係懷疑佢係咪AV導演,咁既場面佢都諗到)小D已經好驕傲咁抬頭望住我,我慢慢咁含落去,佢好鐘意幫我抓起啲頭髮,慢慢咁將我頭一下一下咁推,又不停咁用脷上下掃佢,見佢硬到差唔蛋就抓實佢PatPat,等佢可以自己向前頂,含咗一陣知佢差唔多到,即刻鬆口,警告佢唔可以係泳池射,同埋我唔鍾意佢射我口,所以叫佢忍住,唔準射哈哈。然之後佢落翻水,我地面對面,佢托住我patpt咁插入黎,唔可以講舒服,因為始終有水力,感覺好怪。佢插左一陣都開始覺得凍,所以我地決定走人。

因為浸太耐水雞皮都起埋,拿拿聲包圍巾翻入Cabin。入去即開熱水沖身,個沖涼房超細,兩個人企真係轉身都難,加上佢高大衰哈哈,所以各自沖一沖就翻上床。見佢沖完仲一柱擎天咁,就笑佢堅毅精神不屈不撓。熄燈上床,我就直接坐上佢身,將支鼓棍放係妹妹度到慢慢咁磨,一路摩一路錫佢linlin,好鐘意聽佢發出男性既呻吟呼吸聲。佢隻手好大,佢將我patpatmark開咁摸妹妹,好快我又濕咗。可能因為岩岩凍依家熱,小D超熱咁磨妹妹,下面超痹超酸軟,成個人都好想要。佢見我差唔多,就插入黎,叫我自己郁。小D身唔算粗壯但頭比較大,加上佢高既關係,長度都比較長,所以一女上,就明顯feel到佢慢慢咁撐開咗陰道入黎,一下一下咁頂到盡。因為太頂,所以我都禁實佢心口,自己patpat慢慢咁前後推下,搖搖下佢就一野將我攬實,下身用力咁頂上黎,不停咁大力插入妹妹度,沖擊力太大,妹妹痹到不得了,好快我打曬冷震黎咗一次。知道佢就快到,所以下身用陰力收縮夾佢,次次一夾佢,佢就會好快射,見佢開始打震就即刻落黎,用手上下咁幫佢chok,佢都射咗。

以為佢射完就應該瞓,點知佢話佢今晚唔眼瞓,佢想再做一次,我就笑佢你硬到先算啦。之後抺一抺妹妹,準備瞓覺,佢不停叫我瞓低合埋眼,佢擒上我身,好溫柔咁同我打茄輪,隻手就係我Lin頭慢慢咁掃,佢次次都咁樣掃我linlin,我就會典床典席。佢慢慢咁錫落去,將我對手交叉咁禁實係頭頂,身體比人禁住,linlin又比人不停奶,眼又合埋,個種刺激感另人好興奮。佢不時咬下我nipples,又用條脷上下咁係我腰側奶黎奶去,將我反轉,叫我繼續合埋眼,攬住枕頭,吉高下半身。佢條脷由妹妹咁向後奶,第一次咁俾佢奶,經過陰道口又未到菊花個個位,佢不停咁奶不停咁轉,成個人都不停咁打冷震。佢見我郁黎郁去就抓實我條腰,將條脷慢慢咁轉入陰道,慢慢咁轉下轉下,啜住妹妹一邊嘴唇慢慢咁啜同用脷彈下彈下....真係頂唔順,擰轉面同佢講我想要。個衰人就扮聾,話唔知我講咩,我就話「I WANT IT NOW」,佢又再扮聽唔明,我無佢咁口氣,反轉趴係度,吉高patpat同佢講「IN OR OUT!」講完大家都笑到傻咗!

佢一路後入我,一路兩隻手好溫柔咁搓我對小波波,唔知點解佢摸我胸永遠都摸得又舒服又溫柔。佢趴係我背脊慢慢咁插我,然後佢話叫我試下唔好忍放聲咁叫,試下盡情咁呻吟,反正無人會識我地。佢一講完我就慢慢咁叫出聲,一路講廣東話,一路咁呻吟。平時佢舒服佢都會講韓文,所以我都想試下邊做邊叫廣東話...佢一用力加快咁插,我就會叫:「好正呀,唔好停,大力啲」佢又好似明咁,忽然用盡力咁插我,因為後入,下下次好似要撞到我個胃咁,感覺超強烈。可能因第二次,佢無咁易射,所以我可以一直俾佢插,我feel到啲水不停咁流出黎,肉體磨擦個種聲越來越大...忽然佢超大力咁插我,傳說中既九淺一深咁入,我下面真係頂唔順,酸到不得了,成個人趴係度,佢見我咁樣就不停咁插,下下都想插死人咁,連續兩次高潮真係成個人散曬。

佢攞翻小D出黎,自己係我屁服磨黎度去,最黎射咗係我腰。因為真係太攰,佢用濕紙巾幫我抺乾淨,我直接趴係度昏迷到天光。

第二朝起身,佢問我舒唔舒服,又笑話我食完佢就直接瞓咗,野都唔講一句。其實個晚既經歷真係好刺激,係公眾地方做啲咁既野,但比我再選,我一定唔會再係泳池做!因為隔日發現我條底褲留咗係池邊,仲比人掛住係圍欄添,人地條底底新買架,哈哈😄個幾日假期,我地基本上一有時間就做,因為翻到melbourne我地又要做牛郎織女啦⋯⋯

———————————題外話**

**雖然我控制唔到你地點睇我,但唔該比小小尊重,我上黎分享唔代表我就想搵食,唔好PM啲奇怪野比我,唔好走黎問我價,唔好同我講你幾高幾長幾勁幾有錢,你老老實實搵個人拍拖啦**

老規矩,相一張:
https://drive.google.com/open?id=1kZ6m1_eaNesTQXOjhIPerAEUWtYq43b3

一樣咁精彩

師姐 , 身形甘 fit ,  有玩 gym

引用:
原帖由 BPF 於 2018-4-30 11:55 PM 發表 查看引用來源
師姐 , 身形甘 fit ,  有玩 gym .
有做gym呀,之前最肥150-160lbs,我係飲水都肥個種體質,所以每朝都一定至少90分鐘運動

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-30 11:58 PM 發表 查看引用來源

有做gym呀,之前最肥150-160lbs,我係飲水都肥個種體質,所以每朝都一定至少90分鐘運動
挺胸收腰 ,  34C , 24 , 34   53kgs

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-30 11:58 PM 發表 查看引用來源

甘你工作上班不是朝九晚五 ,  係飲水都肥個種體質要戒飲酒 ,  戒夜生活

引用:
原帖由 BPF 於 2018-4-30 11:59 PM 發表 查看引用來源

甘你工作上班不是朝九晚五 ,  係飲水都肥個種體質要戒飲酒 ,  戒夜生活
nono, 我朝九晚五,零夜生活。家族遺傳易肥基因

咁要KEEP住咁FIT你都要好有恆心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆