請問洋腸係咩滋味?

收藏  |  訂閱
23  4.7k

請問洋腸係咩滋味?

平時見人落club講明要搵鬼佬(白), 又成日係lkf見D鬼搭住D港女,
條女淨係理D鬼, 對住D港男又串串貢:smile_39:
究景係為性定點?:smile_41:

有無過來人分享下??(both M F)

超市好多
長短粗幼任擇
喂啤酒多果種,好軟身
食過D人話架:smile_o01:

係你呀... ...
2蚊伯伯

我聽我老婆講鬼佬同我地比,有好有唔好:

好處:
通常碌野長過我地好多
會噴香水同止汗劑 (少d臭男人味)
體力好d,可以抱起扑 (但唔代表持久力)
要溫柔有溫柔,要粗暴亦得,多花臣,唔似中國人比較怕羞,扑完就算
有d鬼佬連鳩毛都剃埋,我老婆勁like
好主動奶西

壞處:
有d鬼佬唔夠硬 (尤其是飲得太多之後)
如果冇剃,好多時好多體毛,搞到好痕
射精力度細好多,可以用滴出黎形容 (係,我老婆有時會叫人臨射除套射向個身度,佢話熱辣辣好正!)
有d好狂野既搞到佢之後週身痛,有d直頭當佢係吹氣公仔咁拋上拋落,或者拓起佢大脾,將佢個人摺埋咁濟
鍾意玩同被玩屎眼;我老婆唔比走後門,但佢地會用手指插,又會叫我老婆奶佢後門
有d當佢係雞,扑完比錢 (其實可以話好處既,起碼夠均真!試過幾次我老婆有收架,由$500到$3,000不等!)

引用:
原帖由 so_easy 於 2014-5-6 07:25 PM 發表 查看引用來源
係你呀... ...
2蚊伯伯
係呀
家陣
2蚊買吾到香腸

引用:
原帖由 domygf 於 2014-5-7 12:30 PM 發表 查看引用來源

好處:
通常碌野長過我地好多
體力好d,可以抱起扑 (但唔代替持久力)
要溫柔有溫柔,要粗暴亦得,多花臣,唔似中國人比較怕羞,扑完 ...
Ching 講到老婆比人搞都面不改容, 事不關己咁, 勁

引用:
原帖由 domygf 於 2014-5-7 12:30 PM 發表 查看引用來源

好處:
通常碌野長過我地好多
要溫柔有溫柔,要粗暴亦得,多花臣,唔似中國人比較怕羞,扑完 ...
其實係唔系你俾洋腸搞咋...

長d粗d有錢d:smile_41: :smile_41:

引用:

好處:
通常碌野長過我地好多
:smile_o12:
勁!介紹你老婆一齊玩下好喎!

引用:
原帖由 so_easy 於 2014-5-8 12:25 PM 發表 查看引用來源

其實係唔系你俾洋腸搞咋...

又要問,答完你又要窒頭窒勢,鬼唔望有日你比幾條洋腸輪流爆你屎眼,爆完再屌你個咀!

前往最後回覆