新手DIY問題請教,C打請進

收藏  |  訂閱
11  996

新手DIY問題請教,C打請進

我第一次用按摩棒,會有血絲,有問題嗎?係唔係一定要用潤滑劑?:smile_41: 請有經驗人士指教。

引用:
原帖由 msnkk 於 2014-6-1 04:06 PM 發表 查看引用來源
我第一次用按摩棒,會有血絲,有問題嗎?係唔係一定要用潤滑劑?:smile_41: 請有經驗人士指教。
C眼一定要用潤滑劑
西西就睇有矛水
你是男定女:smile_o10:

女,不是c眼,會等有水先入,但有血絲,是否潤滑不夠?:smile_41:

引用:
原帖由 msnkk 於 2014-6-1 04:32 PM 發表 查看引用來源
女,不是c眼,會等有水先入,但有血絲,是否潤滑不夠?:smile_41:
正常操作等有水先入,再有血絲,要睇e生
定係支野粗糙吾平滑
我支雖老,但小西最好:smile_47:help U

但係唔痛架喎,拎返出來果時有少少血,我惟有再試下,因為我用過震蛋,冇咁嘅問題呀,會唔會按摩棒太大?我覺得開頭好難入去:smile_42:
引用:
原帖由 oldmanx 於 2014-6-1 05:28 PM 發表 查看引用來源

正常操作等有水先入,再有血絲,要睇e生
定係支野粗糙吾平滑
我支雖老,但小西最好:smile_47:help U

太大咪會損囉:smile_o01:
引用:
原帖由 msnkk 於 2014-6-1 05:37 PM 發表 查看引用來源
但係唔痛架喎,拎返出來果時有少少血,我惟有再試下,因為我用過震蛋,冇咁嘅問題呀,會唔會按摩棒太大?我覺得開頭好難入去:smile_42:

但有size分嘅咩?冇得選size架喎:smile_13:

假9可能太粗太硬,仲有太膠,有時可能入吾到,試下搽D KY,我就試過用個套套住入,好少少。。。

帶套入會好d可能未習慣個力度

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-6-3 12:21 AM 發表 查看引用來源
帶套入會好d可能未習慣個力度

我就覺得係因為假9果D膠有d吾舒服

前往最後回覆