拍拖性煩惱

收藏  |  訂閱
13  2.0k

拍拖性煩惱

我今年廿一歲岩岩第一次拍拖 女朋友就第3次
因為之前係外國一個人生活開 有左女朋友先發現有女真係好重要
咁拍左半年做過3次 對我依D性慾好大想2-3日黎一次既人真係好辛苦
佢之前都有同人做過但係佢未試過有我咁粗
有時真係做到佢痛 我又要20分鐘先出到 佢會好攰
試有一次搞左2,3個先左兩次 佢已經行得好辛苦
我唔想佢咁辛苦 但係我真係去好大需求
所以真係想搵個人冇愛情關係 大家滿足大家需要就算算 好黎好去
唉 我都係算靚靚仔仔乾乾凈凈但係唔係高 真係唔知點搵:smile_42:

去街市

引用:
原帖由 xref228 於 2014-5-30 01:42 PM 發表 查看引用來源
去街市
點解要去街市?

分手囉

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-5-31 02:03 PM 發表 查看引用來源
分手囉
樂哥!寧教人打仔莫教人分妻呀~

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-31 03:13 PM 發表 查看引用來源

樂哥!寧教人打仔莫教人分妻呀~
我又花心:smile_13:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-5-31 03:28 PM 發表 查看引用來源

我又花心:smile_13:
hahaha ching 就係唔係想分手先煩惱MA
入世未深 做唔到好灑脫

引用:
原帖由 callmehei 於 2014-5-31 05:30 PM 發表 查看引用來源
hahaha ching 就係唔係想分手先煩惱MA
入世未深 做唔到好灑脫
人有測忍心:smile_42:

引用:
原帖由 callmehei 於 2014-5-30 05:37 AM 發表 查看引用來源
[隱藏]                                                                                                                                                                                                                                我今年廿一歲岩岩第一次拍拖 女朋友就第3次
因為之前係外國一個人生活開 有左女朋友先發現有女真係好重要
咁拍左半年做過3次 對我依D性慾好大想2-3日黎一次既人真係好辛苦
佢之前都有同人做過但係佢未試過有我咁粗
有時真係做到佢痛 我又要20分鐘先出到 佢會好攰
試有一次搞左2,3個先左兩次 佢已經行得好辛苦
我唔想佢咁辛苦 但係我真係去好大需求
所以真係想搵個人冇愛情關係 大家滿足大家需要就算算 好黎好去
唉 我都係算靚靚仔仔乾乾凈凈但係唔係高 真係唔知點搵
哥哥仔賣廣吿咩

引用:
原帖由 oldmanx 於 2014-6-1 05:21 PM 發表 查看引用來源

哥哥仔賣廣吿咩
冇錢係呢個壇落廣告麻
有少少賣廣吿FEEL 除左靚仔係睇你點睇外我真係有呢個煩惱

前往最後回覆