上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
3.0k  1.6m

銀兄,為方便翻看,可否設置引用或索引在第一頁,現時翻看過往的片段有一定困難,因為不知頁數

引用:
原帖由 waiwai25 於 2014-4-19 10:13 AM 發表 查看引用來源
阿綺好明顯就中左招
出賣左婚姻同marco荒淫過
Jenny係設局但冇人叫阿綺行入去WO
阿綺的考驗是她能否接受現實之後回頭?
Raymond唔會就咁放棄吧?
緊湊:smile_13:
當你想到自己最心愛的人出軌、淫亂3P 不突止,還要在自己的睡床上當著結婚相下與別人鬼混,這還能接受嗎? 還有比這更過份的嗎? 正所謂係度食唔好係度痾,而家直情瀨埋,試問有幾多人可以接受丫!如果Raymond最終同返阿綺一齊,咁佢真係聖人喇。

可恨無知阿綺在呢個時候還要接受Marco "好意",難道佢真的沒有其他朋友嗎?  若果真的沒有,雖然萬不願意但這時候回娘家總比Marco好吧!難道佢忘記直播事件了嗎,還是唔認為Marco沒有害佢之意?  始終紙包唔住火,真的想說句 -- 低能白痴無得醫!!

Jenny背景情傷雖然可憐,但路也是她自己揀的,不能怨天尤人。在Raymond眼內,無論什麼理由,她也是從中作梗的人,沒有她的拉籠布局,事情不可能變成這樣。更何況Raymond視Jenny為一位好朋友,但朋友是這樣的嗎?  這也應算是出賣吧!

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-4-20 11:51 AM 發表 查看引用來源

咁精彩既故事,當然唔可以比佢停,

我支持,其他讀者也一樣支持,銀兄加油呀!

故事一直點發展下去,睇你啦!銀兄。。

為享受這幾天假期,人也懶惰起來,假期過後會再更新。

引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-4-20 09:00 AM 發表 查看引用來源

Anyway,樓主,我都支持你的決定。

多謝兄台支持本土創作不遺餘力!

引用:
原帖由 winniewpy 於 2014-4-20 01:03 PM 發表 查看引用來源
一口氣連睇十幾頁, 心情就好似坐過山車咁, 又高又低, 由一個綺麗既性愛場面, 再跌落一個絕望深淵...

樓主支持你, 希望有個好好既故事發展
套用編劇的用語,一個轉折位後劇情會稍為平淡。請忍耐。

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-4-20 01:13 PM 發表 查看引用來源

若你是女主角,你會怎樣選擇呢?
對,Winnie姐有何選擇?或女讀者們有何選擇?

引用:
原帖由 ganini 於 2014-4-20 04:22 PM 發表 查看引用來源

阿綺已經接受到同Marco Jenny 3P啦, 阿綺同老公Jenny 3P應該無難度!
不是他們有難度,而是描述3p聽度高。

引用:
原帖由 hklsr 於 2014-4-20 10:16 PM 發表 查看引用來源
銀兄,為方便翻看,可否設置引用或索引在第一頁,現時翻看過往的片段有一定困難,因為不知頁數
盡快做,但要兼顧更新,請給我一點時間。

引用:
原帖由 casperchan 於 2014-4-20 11:10 PM 發表 查看引用來源

當你想到自己最心愛的人出軌、淫亂3P 不突止,還要在自己的睡床上當著結婚相下與別人鬼混,這還能接受嗎? 還有比這更過份的嗎? 正所謂係度食唔好係度痾,而家直情瀨埋,試問有幾多人可以接受丫!如果Raymond最終 ...
所以Raymond連愛妻離開也不挽留,同時揚手向Jenny下逐客令的原因。

回覆 957# 的帖子

如我係阿綺 .... 2個都吾要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆