上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
3.0k  1.6m

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-4-14 07:02 PM 發表 查看引用來源

坦白說,一向以為情色文章的讀者關注的是情色描寫,所以忽略了描述阿綺的內心感受,現在才知道讀者水平是這麼高!對心理分析是那麼精闢,入世。令我十分感動!

坦白說,純為性去睇一個情色小說,作為消閒娛樂打發時間無傷肝,但真正能吸引讀者,可以引到咁大回響就要好似銀兄有深度的作品才可以呢…。

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-4-14 06:41 PM 發表 查看引用來源
阿綺的悔疚

豈止阿綺一人,Raymond何嘗不是仍未找到他的方向,他並不是趕著上班,只不過在找到如何處理他和阿綺的關係前,他怕面對太太,他走到遠離鬧市的一個海邊,遼闊的海岸只有三數個釣魚客,分外冷清落寞,R ...
唉!早知今日何必當初呢… 好好一個家就咁被破壞。就算 raymond 最終同番綺一齊,感覺已經唔同,始終心裡的疤痕永遠抺不去…

女主講到咁應該唔會即刻走去找marco
但我都係估marco起樓下捕佢了,哈哈都係走唔出marco手

其實見作者似寫破鏡重圓結局,anyway 女主唔外遇邊有咸故看,不需認真

作者唔会系想写醉驶吧…

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-4-14 06:19 PM 發表 查看引用來源

感到有點壓力!
還好,適當的壓力是推動力。
多謝你的支持!

加油,大家都支持你。。

相信現在每個人都期待睇啊綺点拆解這困局,故事到此已入高潮,銀兄你走不掉,睇黎你要多加腦汁了。哈哈。。

期待精彩的下集!

阿綺回家等Raymond
真的不像是等Raymond原諒
如果佢真心仲愛自己丈夫
等一晚對方唔理就走!?
佢想Raymond罰佢, 鬧佢又好打佢都好
都只是想自己好過
Raymond冇理佢之後就走
我覺得佢唔係對Raymond內疚
只係佢唔想面對自己既過錯者
有誠意留到佢返又如何
有心既日日煮飯等佢又如何
犯咁大件錯事冇咩人可以輕易原諒啦
阿綺係真心既話就唔係求人原諒
要贖罪.... 唔係等一時可能係等一世

睇完有D閒話:smile_13:
阻住大家
不過銀兄的故事的確吸引
努力
等你下篇

引用:
原帖由 waiwai25 於 2014-4-14 10:43 PM 發表 查看引用來源
阿綺回家等Raymond
真的不像是等Raymond原諒
如果佢真心仲愛自己丈夫
等一晚對方唔理就走!?
佢想Raymond罰佢, 鬧佢又好打佢都好
都只是想自己好過
Raymond冇理佢之後就走
我覺得佢唔係對Raymond內疚
只係佢唔 ...
好奇問,你是屬於女性?還是男性角度去想這個問題呢?

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-4-14 06:19 PM 發表 查看引用來源

感到有點壓力!
還好,適當的壓力是推動力。
多謝你的支持!

加油,大家都支持你。。

相信現在每個人都期待睇啊綺点拆解這困局,故事到此已入高潮,銀兄你走不掉,睇黎你要多加腦汁了。哈哈。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆