上一頁下一頁
發新話題

天氣影響意欲。。。。。嗎

收藏  |  訂閱
126  3.5k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-6-4 12:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_38::smile_30:  人有言論自由架MA
你岩 我都無錯 但你個個post盲咁覆 影響你自己

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-6-4 12:40 AM 發表 查看引用來源

拍得拖關個樣咩事 你講得都係想我發火格啫
有事唔做專做埋損人不利己既野
得q罪呀你 我咩post都係講野針對我
好撚討厭 仲細呀 對事不對人唔洗教丫呀
重點係當日有人口口聲聲唔搞有男友既女人
我都唔明自 ...
你開得PO就預左有人入黎睇,有人留言架啦!
你唔想見到我地,你可以去信比admin,同佢講以為你開咩PO,都唔好show比我地睇,好似FB咁咪得囉!
一係你唔好開PO囉~
再唔係,ignore我地,淨係覆D你想覆嘅人咪得囉!
唔洗咁比面覆我地架喎~~
講黎就係為左你發火,please continue~~~~~~

引用:
原帖由 ronhot09 於 2014-6-4 12:46 AM 發表 查看引用來源
我搵反你個ID 我ADD你先:smile_o13:
CHING你要ADD佢就唔同得我講野架!
你都係唔好回我好D:smile_44:

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-6-4 12:48 AM 發表 查看引用來源

你岩 我都無錯 但你個個post盲咁覆 影響你自己

出黎玩 安全和套 你懂的~♡~你簽名留左偉哥呀 :smile_13:

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-6-4 12:55 AM 發表 查看引用來源

你開得PO就預左有人入黎睇,有人留言架啦!
你唔想見到我地,你可以去信比admin,同佢講以為你開咩PO,都唔好show比我地睇,好似FB咁咪得囉!
一係你唔好開PO囉~
再唔係,ignore我地,淨係覆D你想覆嘅 ...
以和為貴

引用:
原帖由 老.公仔 於 2014-6-4 01:01 AM 發表 查看引用來源

以和為貴
:smile_30:   OK架, 都未開片, 大家吹水娛樂之嘛~

引用:
原帖由 老.公仔 於 2014-6-4 01:01 AM 發表 查看引用來源

以和為貴
唔講邊有得笑~~

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-6-4 01:03 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:   OK架, 都未開片, 大家吹水娛樂之嘛~
黑仔會之一人少句

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-6-4 01:04 AM 發表 查看引用來源

唔講邊有得笑~~
搞到我又想同你私下講下添

引用:
原帖由 老.公仔 於 2014-6-4 01:04 AM 發表 查看引用來源

黑仔會之一人少句
:smile_40:   咁呢度會變死城架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆