上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
3.0k  1.6m

引用:
原帖由 waiwai25 於 2014-6-10 11:54 PM 發表 查看引用來源
阿綺係個縱壞左既細路
不懂處事, 事事依賴, 無頭無腦
本來冇marco還好
但嘗到性, 激情既滋味就一錯再錯
係我就唔會原諒佢, 因為唔值得!
唔識做決定, 仲要怪人
到而家係都唔識得珍惜愛
不只愛情, 更重要係自愛 ...
阿綺思想係唔成熟。
但無可否認,現實世界也有很多人把性慾和愛情混淆了。

引用:
原帖由 casperchan 於 2014-6-11 01:12 AM 發表 查看引用來源

同感!  如果佢識得自愛, 知道廉恥, 就唔會係奶奶面前通姦, 亦唔會對住自己的婚紗照跟情夫鬼混, 這幾點已不可原諒.  更甚是當Marco暴露佢地的現場秀, 她也不是即時發怒, 亦只是給了marco一巴掌, 不一會更住在marc ...
潛意識你還想阿綺在錯誤中學習,重投Raymond懷抱?

引用:
原帖由 himhui1990 於 2014-6-11 07:04 AM 發表 查看引用來源
我覺得這文唔好叫考驗,叫愚蠢的人妻啦,d考驗一個都唔過所謂掙扎都係象徵式,特別係女主被發現出牆後的低能無情舉動令人心冷,對marco無底線扮有底線千依百順令人無言,對老公看不出有何深情之處,移情唔重要,請離 ...
一紙婚書真的這麼重要?

引用:
原帖由 himhui1990 於 2014-6-11 07:14 AM 發表 查看引用來源
女主拒絕旅遊要求似為回頭下伏筆,不管結果如何都支持,南哥為最近事件黑手?俊哥好似沒上船,大陸佬事上無份,金毛可能有份,佢好似係船上?但打luxxxx應該係俊做

發揮你偵探小宇宙去破案。

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-6-11 09:31 AM 發表 查看引用來源
各位 ching 都一矢中的,照劇情常理推斷,啊綺應該輪為 marco 的性奴,現在已調敎啊綺接受玩 FFM 3P,好快將會變成 MMF 3P, 跟住羣交,這是 marco 和江湖上 駕馭女人的手法,令女方失去廉恥没有自 ...
你們全不相信Marco為減壓而攪攪新意思?

引用:
原帖由 casperchan 於 2014-6-11 08:35 PM 發表 查看引用來源
點解d女角個個命運都咁淒慘

大男人思維!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-6-11 08:36 PM 發表 查看引用來源
翠兒會唔會做傻事?定係大報復?

你估呢?

回覆 1606# 的帖子

翠兒命運也不比啊綺好,但翠兒被環境所迫,綺係自願!:smile_39:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-6-11 10:20 PM 發表 查看引用來源

一定會保留原有構思。
但會參考大家意見稍作潤飾。

真的不會受外界評論而修改,好就要看看原創結局是如何!

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-6-11 10:32 PM 發表 查看引用來源

你們全不相信Marco為減壓而攪攪新意思?

攪 新意思mff 3P 為減壓:smile_o14:......  不會吧!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆