上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
3.0k  1.6m

回覆 1540# 的帖子

自作孽不可活.

引用:
原帖由 473223173 於 2014-6-7 10:29 PM 發表 查看引用來源
始终希望阿绮通过考驗。
乜重有考驗可以俾阿綺咩?  丈夫同情夫佢已經"被迫地"選擇了, 重有咩得揀, 以後條路睇怕都只係Marco安排俾佢咯, 抵死.

故事中女主好奇怪, 見到老公可以好傷心, 見返情夫就好似乜都唔記得.  沒頭沒腦的雙面人.

女主個性有點過了,不真實
另外你估marco帶女黎係玩,佢想試下女主接唔接受到多p,接受帶去玩多p,蠢女
堅決支持jenny!!

多謝大家支持!

一覺醒來,跌落到27頁,前面99.99%係來自同一人的假文章,恐怖!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-6-7 02:10 PM 發表 查看引用來源
其實阿绮過緊咩生活?每日百無聊賴,等夜晚 Marco 返嚟砌佢,呢啲就係佢嚮往嘅浪漫激情生活?咁同 Raymond 果時有咩分別?

同Raymond一齊,飲茶,行街,shopping, high tea,少奶奶式生活。

寄居Marco家後,暫時隱居式,很少其他活動。

引用:
原帖由 himhui1990 於 2014-6-7 04:41 PM 發表 查看引用來源
都係果句,marco 換女快過換3,她為何覺得自己能例外?看過咁多綠帽文都提出這個教訓:會溝人妻的無一是好人

勾引人妻子,已經心理不平衡。

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-6-7 09:44 PM 發表 查看引用來源
一口氣追番個劇情,睇黎結局啊綺應該好後悔自己對丈夫所做一切,

marco 應該無可耐何之下出賣啊綺!
很有信心你一定會留言給我意見!
多謝!

引用:
原帖由 473223173 於 2014-6-7 10:29 PM 發表 查看引用來源
始终希望阿绮通过考驗。
睇黎好多人同你持唔同睇法

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-6-8 09:25 AM 發表 查看引用來源

很有信心你一定會留言給我意見!
多謝!

銀兄,唔好意思,因這排要上大陸工作,小弟科技白痴又唔識番牆,錯過精彩劇情 ,幸好還未大結局,銀兄作品又點可以不支持呢…

macro 真面目漸漸浮現,啊綺一定悔不當初,但我絶不想睇到 raymond 接受番 啊綺的結局。否則佔西抗議,哈哈!!!:smile_30:

引用:
原帖由 waiwai25 於 2014-6-8 12:05 AM 發表 查看引用來源

macro唔係真心愛阿綺
最後返左自利出賣佢唔奇
真愛係一件好復雜的事
為對方著想,
要懂得為對方而犧牲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆