上一頁下一頁
發新話題

能成為密友 總帶著?

收藏  |  訂閱
178  6.8k

唔好成日上黎,睇下書睇下戲思考仲好

引用:
原帖由 kuromikitty 於 2014-5-27 10:45 AM 發表 查看引用來源
唔好成日上黎,睇下書睇下戲思考仲好

話我之前 諗下你自己

引用:
原帖由 kuromikitty 於 2014-5-27 10:42 AM 發表 查看引用來源

算啦,講黎都無用

關你咩事呢

難得好天氣~出去曬下都好丫

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-20 11:11 AM 發表 查看引用來源
呢排輕鬆d 會諗下其實sp k 同我都keep左一年
今次終於因為重裝過電話而無左佢既聯絡
少少失落咁 唔知道佢隔幾耐會搵番我
第一句會唔會係 做咩唔搵我呀 食左新野呀
唔記得我啦

又有諗過 趁今次搵過個既 不過話 ...
我之前個sp有家室 我亦都有女友 不過在外國 同sp一齊感覺好舒服 主動又好就得我 每次ml既時候大家既配合都好好 久而久之時間耐左關係好似變左拍拖咁.....我同佢關係keep左半年左右 不過因為電話唔見左同佢失去左聯絡:'):')

引用:
原帖由 satyr123 於 2014-5-27 11:23 AM 發表 查看引用來源
我之前個sp有家室 我亦都有女友 不過在外國 同sp一齊感覺好舒服 主動又好就得我 每次ml既時候大家既配合都好好 久而久之時間耐左關係好似變左拍拖咁.....我同佢關係keep左半年左右 不過因為電話唔見左同佢失去左聯絡 ...
唔見左成個電話-0-

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-27 12:01 PM 發表 查看引用來源

唔見左成個電話-0-

係丫 想搵返佢都唔得 可能已經唔記得左我:smile_13:

引用:
原帖由 satyr123 於 2014-5-27 12:31 PM 發表 查看引用來源
咁樣真係。。。。。千古奇遇

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-27 12:42 PM 發表 查看引用來源

咁樣真係。。。。。千古奇遇
哈哈 有時候諗返同sp既過程都叫回味下

引用:
原帖由 satyr123 於 2014-5-27 12:44 PM 發表 查看引用來源
Ok格 耐不耐諗起都會有衝擊下格我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆