上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
3.0k  1.6m

如果大家係raymond
真係仲會原諒阿綺??
正常就好難......

阿俊阿华个边点?

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-5-9 10:00 PM 發表 查看引用來源

世事很多時是殘忍的。 珍惜眼前人最重要。

劇情對 raymond 真係太殘忍,但往往男人唔衰唔壞女人唔愛,好男人永遠蝕底!

引用:
原帖由 waiwai25 於 2014-5-9 10:34 PM 發表 查看引用來源
如果大家係raymond
真係仲會原諒阿綺??
正常就好難......
我一定唔會…

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-5-9 11:02 PM 發表 查看引用來源

我一定唔會…
比著我... 即時: 唔會, 過咗一排: 唔知/話唔定, 不竟即時嘅衝擊實在太大, 但以往嘅回憶可以慢慢滲出嚟醫治傷口...

不過如果我係 Raymond, 其實嚮電視直播之後應該死鬼咗了, 仲講咩原諒?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-5-9 11:37 PM 發表 查看引用來源

比著我... 即時: 唔會, 過咗一排: 唔知/話唔定, 不竟即時嘅衝擊實在太大, 但以往嘅回憶可以慢慢滲出嚟醫治傷口...

不過如果我係 Raymond, 其實嚮電視直播之後應該死鬼咗了, 仲 ...
即時唔會,過氣左你更加唔會… 信我!

raymond 真係好慘,電視同手機睇住自己老婆好 enjoy 咁同第二個男人扑野,真係極之難頂,(現實已經發生命案了),,  

好啦,冷靜左諗住原諒老婆接番佢返黎,點知一打去又聽到老婆仲同緊個契家佬攪野,唉!你話點頂?邊個男人可以忍得到?

其實女主個性格咁崎形,性慾又覺醒左,同marco一起好d啦,正常男人已滿足不了她,好男人佢又唔配
希望ntr情節快d完,我鐘意一般鹽花情節,d劇情又沉重起唔到機,哈哈

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-5-9 10:29 PM 發表 查看引用來源

呢個故仔就係貼近現實小弟先咁沈迷, BTW, 銀葉大哥你好似話過想嚮 5 月中完結, 依家係咪仲係?
有咁打算,但唔可以一下話結局就結局,希望有個完整故事同交待每一位人物。
應該會好似高鐵咁,要延誤!

引用:
原帖由 waiwai25 於 2014-5-9 10:32 PM 發表 查看引用來源
難得Raymond出手搵返阿綺
或許是天意:smile_41:
不過正常諗
冇可能會信阿綺
水洗都唔清.....
阿綺點補救?
睇落佢智商有限.....
冇咩計:smile_39:
確實難以解釋。

引用:
原帖由 473223173 於 2014-5-9 10:36 PM 發表 查看引用來源
阿俊阿华个边点?
將會交待!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆