49 12345
上一頁下一頁
發新話題

(已解決) 老公有早洩問題,怎辦? (謝謝大家)

收藏  |  訂閱
48  9.4k

(已解決) 老公有早洩問題,怎辦? (謝謝大家)

我地新婚半年,老公今年廿八,我廿五
婚前一直無性行為。每一次老公兩、三分鐘都無就射左
見佢好內疚好想我開心,但係我真心無FEEL

其實好多方法都試過 
咩神油果啲仲更加無感覺

老公好關心我感受 好想解決早洩問題
我驚佢會好自責 突此開POST
其實依家有無藥或者醫生睇早洩係好嫁?唔該晒大家

引用:
原帖由 beSilence1 於 2014-4-30 04:22 PM 發表 查看引用來源

其實好多方法都試過 
咩神油果啲仲更加無感覺

老公好關心我感受 好 ...
你老公體能如何?

引用:
原帖由 Paul.LOL 於 2014-4-30 04:28 PM 發表 查看引用來源

你老公體能如何?
佢做仔果陣係田徑隊,又鍾意打波。
衣家都會間中跑下步

你的需求大嗎?做多点吧、只要你能包融!

引用:
原帖由 beSilence1 於 2014-4-30 04:22 PM 發表 查看引用來源

其實好多方法都試過 
咩神油果啲仲更加無感覺

其實原因都有好多啦…
心理又或者生理都有可能…
請教醫生尋求專業意見啦…
早 d 正視…根治都容易 d …

找sp會好d

引用:

去睇泌尿科啦!
亂晒成葯,分分鐘重衰過舊時呀!

其實好多方法都試過 
咩神油果啲仲更加無感覺

引用:
原帖由 beSilence1 於 2014-4-30 04:31 PM 發表 查看引用來源

佢做仔果陣係田徑隊,又鍾意打波。
衣家都會間中跑下步
我細個嗰陣成日都好快射,嗰時由於gf大我三年,經驗多過我,由於我完事較快,gf話要train up我,嗰時一有空檔時佢就幫我含,不過佢話到射之前要話佢知。到比佢吹到我差唔多射咁我就話佢知,佢叫我忍住。都我冇咁high嘅時候又含過。久而久知,我做愛嗰陣時就發覺冇以前咁快射精喇

試下睇醫生啦

引用:

其實好多方法都試過 
咩神油果啲仲更加無感覺

用杜記 " Performax" ... 好很耐的:smile_34:

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆