玩K剩係選妃唔租房飲酒玩DJ得唔得架?

收藏  |  訂閱
32  1.3k

玩K剩係選妃唔租房飲酒玩DJ得唔得架?

剩係選妃俾800蚊過夜+房錢得唔得??因為我一條友, 又唔飲酒:smile_40:

出去搵荷媽
咪唔使俾dj同低消

引用:
原帖由 冇腳海鷗 於 2009-3-22 04:38 AM 發表 查看引用來源
出去搵荷媽
咪唔使俾dj同低消
咩叫"荷媽"?
我想0係K入面條"花街"搵女喎, 得唔得架?

引用:
原帖由 門小虎. 於 2009-3-22 12:33 PM 發表 查看引用來源

咩叫"荷媽"?
我想0係K入面條"花街"搵女喎, 得唔得架?
應該係阿媽卦:smile_13:

應該吳得,以我所知起碼+2不行,拿條女馬上去開房沒起間場消費條女要罰錢的

引用:
原帖由 門小虎. 於 2009-3-22 03:21 AM 發表 查看引用來源
剩係選妃俾800蚊過夜+房錢得唔得??因為我一條友, 又唔飲酒:smile_40:
你都係想搵條囡過夜遮
搵街女咪得囉....使咩k 女遮

引用:
原帖由 我愛大波 於 2009-3-22 10:17 PM 發表 查看引用來源

你都係想搵條囡過夜遮
agree

引用:
原帖由 我愛大波 於 2009-3-22 10:17 PM 發表 查看引用來源

你都係想搵條囡過夜遮
我諗邊友想好似join團咁平吧?

我都想一問,平時好似佢咁,唔想飲酒,book女過夜,約六七點左右,
係街搵,再搵酒店,大家估要幾銀?(又得唔得?)(深圳or cp都ok,當然最好深圳 )

引用:
原帖由 superisjacky 於 2009-3-22 11:42 PM 發表 查看引用來源

我諗邊友想好似join團咁平吧?

我都想一問,平時好似佢咁,唔想飲酒,book女過夜,約六七點左右,
係街搵,再搵酒店,大家估要幾銀?(又得唔得?)(深圳or cp都ok,當然最好深圳 )
问题是ching你六七点book了条女,不去k去边先,成晚流流长,斎搞,好能闷姐.......

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-3-22 11:52 PM 發表

问题是ching你六七点book了条女,不去k去边先,成晚流流长,斎搞,好能闷姐.......
重有邊條女肯比你小甘能多次呀﹗﹗﹗

前往最後回覆