上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#29 - 單身日誌2

收藏  |  訂閱
3.0k  26.0k

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-7-5 03:05 PM 發表 查看引用來源

原來你都一樣咁幸福。
咁佢幸福d

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-5 02:42 PM 發表 查看引用來源

我認我蠢,我都係出返去先喇..........
你還是會回來的

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-5 02:18 PM 發表 查看引用來源

即如果自己好索,老公好緊張,反過來會唔會開心呢?
會好煩

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-7-5 02:27 PM 發表 查看引用來源

偷食邊有咁多時間呢?
2,3個鐘都得掛

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-5 10:24 AM 發表 查看引用來源

每晚攬住瞓,每次分開有goodbye kiss,放工返嚟又會kiss,挨喺佢心口睇電視
每兩個星期會去拍一次拖食飯,佢通常會搵一間新餐廳試吓
我惡嗰陣係獅子,但嗲嗰陣係🐱嚟架.... ...
其實都好SWEET.但我太太就有D抗拒太親密既攬呢.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-5 10:35 AM 發表 查看引用來源

咁⋯⋯我又唔會喎
最多係大家互笑下大家肥,但又唔會拒親蜜肢體動作,最多佢會傍敲側勸我減肥,而家叫有dddddd成績後佢會好正面咁讚下
可能我地習慣攬攬鍚鍚
我地屋企同灰姑娘好似,出門goodbye kiss,入門welcome kiss,無聊會攬住佢挨住佢講無聊野,食飯又係會做痴頭芒 ...
妳好多個D,HAHA.....我記得妳講過妳老公好FIT.
如果妳再FIT,佢會唔會再對妳親密D呢?

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-7-5 03:04 PM 發表 查看引用來源

灰姑娘原來係咁正。
其實我覺得我太潑辣就真

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-5 03:12 PM 發表 查看引用來源

你還是會回來的
HAHA......世事都給妳看透了.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-5 03:27 PM 發表 查看引用來源

妳好多個D,HAHA.....我記得妳講過妳老公好FIT.
如果妳再FIT,佢會唔會再對妳親密D呢?
我咁多個d,係因為我只係瘦咗少少,仲有大把貨要減,不過佢肥返dd,咁我瘦左dddddd無咁大差距

我唔覺得我fit d佢會親密d,佢個人懶底⋯

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-5 03:33 PM 發表 查看引用來源

我咁多個d,係因為我只係瘦咗少少,仲有大把貨要減,不過佢肥返dd,咁我瘦左dddddd無咁大差距

我唔覺得我fit d佢會親密d,佢個人懶底⋯
餓佢一個星期

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆