上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#29 - 單身日誌2

收藏  |  訂閱
3.0k  25.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-13 01:02 AM 發表 查看引用來源
各位,而家先打完波返黎,大家慢慢吹,聽日UPDATE呀下:smile_30: :smile_30:
搵條女幫你吹好嗎?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-12 02:01 PM 發表 查看引用來源

師姐你仲係好忙?好少見你上黎咁
一時時啦,其實好多時候係我撘唔到咀,所以都好少出聲,又有時候個post行得太快,一唔睇半日,可能已經去咗成卄幾三十頁,睇都睇唔切。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-12 02:02 PM 發表 查看引用來源

身心都好多。。。最重要一句擒晚講左。。
係邊一句啊?
噚晚嗰集都未有時間睇,因為夜返。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-12 02:24 PM 發表 查看引用來源

爬下文先
寶寶,我都爬唔切呀~~~
大家太快了,我指嘅係大家傾得太快了,C9肥得滯,追唔切大家的腳步呀~~

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-12 03:09 PM 發表 查看引用來源

weekend都好似係400幾

有次衰野未㩒錢就去開房,我要喺車比定現金佢
之後比我閙話攞老婆D錢同女人開房
佢就話我貼埋錢同人去開房:smile_30:
Weekend都可以偷到時間去開房,咁勁?

黎緊會有好幾日雨,大家小心呢~

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-13 07:56 AM 發表 查看引用來源

Weekend都可以偷到時間去開房,咁勁?
隔個星期五晚係拍拖日
有時無聊咪去吓

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-13 07:59 AM 發表 查看引用來源
黎緊會有好幾日雨,大家小心呢~
今日著咗件露少少背嘅衫
點知落雨淋濕咗,有冷氣地方有D凍添

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-13 07:36 AM 發表 查看引用來源

一時時啦,其實好多時候係我撘唔到咀,所以都好少出聲,又有時候個post行得太快,一唔睇半日,可能已經去咗成卄幾三十頁,睇都睇唔切。
呢度堅快,希望小弟只係阻大家多一回,下次有人發表可以再轉人,今次就俾我豬噏多一陣.

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-12 03:32 PM 發表 查看引用來源

梗係帶你去講價啦
你無睇到𨋢入面寫明唔可以換人咩?
E~~~~師姐咁即係暗示主角就係......哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆