上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#29 - 單身日誌2

收藏  |  訂閱
3.0k  25.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-5 10:14 AM 發表 查看引用來源

6月活男講過會有UPDATE?
我記得佢話過6月係小師妹個减肥限期....

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-5 10:18 AM 發表 查看引用來源

師妹,真心問.
我近排身型係好左少少,我另一半呢,可能.....可能啦下,呢個係禁宮話題所以我無問,我另一半都戒口中,
女人,會唔會擔心自己肥,而另一半FIT,會諗多左呢?
我有攬架,但佢會有少少抗拒喎. ...
女人肥咗係會覺得自己唔sexy,就會唔想比人掂架

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-5 10:24 AM 發表 查看引用來源

每晚攬住瞓,每次分開有goodbye kiss,放工返嚟又會kiss,挨喺佢心口睇電視
每兩個星期會去拍一次拖食飯,佢通常會搵一間新餐廳試吓
我惡嗰陣係獅子,但嗲嗰陣係🐱嚟架.... ...
我反而想跟妳學既係......小朋友放置方法.:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-5 10:26 AM 發表 查看引用來源

我記得佢話過6月係小師妹個减肥限期....
可能小師妹已FIT左.....活男私藏緊??:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-5 10:20 AM 發表 查看引用來源

you are very romantic.:smile_o12::smile_o12:
very romantic..............
最緊要大家開心,哈哈。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-5 10:27 AM 發表 查看引用來源

女人肥咗係會覺得自己唔sexy,就會唔想比人掂架
真的嗎?<----我呢句係講堅架下.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-5 10:27 AM 發表 查看引用來源

我反而想跟妳學既係......小朋友放置方法.:smile_13::smile_13:
小朋友8點去刷牙,之後睇書傾計按摩,9點正熄燈瞓覺
BB時6個月大就分房瞓

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-5 10:30 AM 發表 查看引用來源

真的嗎?
我做乜要呃你?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-5 10:29 AM 發表 查看引用來源

可能小師妹已FIT左.....活男私藏緊??:smile_14::smile_14:
成績唔太理想 😅😅😅😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-5 10:18 AM 發表 查看引用來源

師妹,真心問.
我近排身型係好左少少,我另一半呢,可能.....可能啦下,呢個係禁宮話題所以我無問,我另一半都戒口中,
女人,會唔會擔心自己肥,而另一半FIT,會諗多左呢?
我有攬架,但佢會有少少抗拒喎. ...
咁⋯⋯我又唔會喎
最多係大家互笑下大家肥,但又唔會拒親蜜肢體動作,最多佢會傍敲側勸我減肥,而家叫有dddddd成績後佢會好正面咁讚下
可能我地習慣攬攬鍚鍚
我地屋企同灰姑娘好似,出門goodbye kiss,入門welcome kiss,無聊會攬住佢挨住佢講無聊野,食飯又係會做痴頭芒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆