越得唔到越想要, 越壓止越不能自拔(只有偷食的人生) #1,16, 26, 29

收藏  |  訂閱
39  17.1k

引用:
原帖由 fy123321456654 於 2018-6-29 09:07 PM 發表 查看引用來源
師兄,快d去戲肉啦
有時最開心係調情既時候,兩者互雙挑情,而唔知對方對自己點
又唔知好感情度去到邊, 可唔可以食真係幾爽

引用:
原帖由 thornote430 於 2018-6-29 10:13 PM 發表 查看引用來源
我鍾意D個句“I kinda like you too"。好甜。支持師兄,繼續Update!
I kinda like you too. 唔知點解好記得哩句
果下係巴士站已經醉晒,只係想隨心
其實同女仔相處真係要花D 心思同時間~大家過程都會enjoy D

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2018-6-30 01:44 AM 發表 查看引用來源

kiss足15分鐘係好正,D戈個「男朋友」後來點呢?
未有得食之前我都好鐘意剩係kiss 同攬
其實係LKF 成晚同一個女仔隨時個幾鐘都係做緊哩樣野

D 果個BF 好快俾人飛左:smile_o05:

真心期待,請繼續連載

互相調情既階段最入心

自從第一次見面後,我同D 一直都保持聯絡,仲間唔中去接D 11點放工
而我同D 可以見既就係一程巴士既時間,大概係40分鐘左右
唔知係D 男朋友平時無咩同佢親熱定係時間真係太短,D 每次見我都一定會用盡力咁吸乾我:smile_o05:
通常我地都會坐上層中間位,而D 係近窗位的一個
如果上層無人,我地會不斷接吻,眼中只有對方,其實言語間既對話不多,就只有身體上既交流:smile_40:
然後手隨著D 的曲線游走,隔著衣服大大力咁搓。D 成日都忍唔住係我耳邊呻吟...:smile_44:
其實我都好緊張,成日望下塊反光鏡,又望下隔離車有無人望過來。好彩夜晚都真係少人,讓我地有接近十次的車上交流:smile_o06::smile_o13:
而係送D 番屋企途中,有一個係河邊既天橋底,可能十分鐘都只係得5個人行過,我地最愛就係哩個位置
我地會先雙擁,慢慢從嘴仔移向耳仔。
D 最敏感既地方就係Ear~ 只要係耳仔邊一吹氣,佢就會好似無力咁俾我服侍:smile_47:
頭幾次雙手只敢係外邊游走,後尾幾次已經深入敵陣
我會圍住lin 頭打圍,用手指壓下佢,又會彈下佢
D: 你好曳既
我: 邊個叫你咁大
D: 有幾大?
我: 平時單手搾得實個籃球,但搾唔晒你果個
D: 唔怪得咁有安全感啦~ 好暖:smile_04:

而我會上下上下咁磨D 既妹妹,當然小巨龍係會越來越似鋼筋,不斷係咁磨佢
我到果時都唔知D 其實已經俾我整濕左好多次
D 只會係我耳邊講: 喔喔喔,好硬呀
我: 咁唔好停啦
我會當左係LKF 不斷用小chris 磨D
每次我地都可以只係親熱半個鐘就番屋企

我只係一直享受同佢親熱既過程,從來都無諗過再進一步
直至有一次,我問佢: 你BF 呢? :smile_53:
D: 同佢散左啦
我: 點解既?
D 剩係望住我:smile_o09:

今次,我地去左一個公園,但哩個公園成日有人經過
D 亦都第一次主動放左隻手去小chris 度感受
D: 咩佢咁硬既
我: 你平時唔係都感受到咩?
D: 用手個感覺真實好多
我捉住佢隻手搾下小巨龍又用手上下掃下
D 好快就上手咁幫我,而我都放左手手係小穴出面,用手指輕輕從膝蓋以上帶到小穴門口。
我慢慢掂下豆豆既位置,跟住上下上下咁掃
D: 好痕呀, 唔好
我: 點解?
D: 周圍好多人
我: 但我想繼續享受哩個moment,大家都enjoy:smile_o06:
D 敵唔過我,唯有享受當下,係我耳邊呻吟直至有人經過~
我feel 到D 已經濕晒,而我已經硬到失去理性
我: 不如我地搵個靜D 既地方?
D: 邊度?
我: 哩度我唔熟呀,有無D 暗角位
D: 無呀, 有CCTV
我諗左好耐… 不如去開房?
D: 咁污濁, 唔去啦:smile_o03:

最後都係送左佢番屋企:smile_o08:。

引用:
原帖由 是常識吧? 於 2018-7-2 01:04 AM 發表 查看引用來源
互相調情既階段最入心
一段關係入面最令人印象深刻的就係曖昧既時候

引用:
原帖由 noah_poon 於 2018-6-30 01:32 PM 發表 查看引用來源
真心期待,請繼續連載
終於肯的起心肝update 一段

咁最後有無食到D? Hahha

C兄快出下文

前往最後回覆