上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#29 - 單身日誌2

收藏  |  訂閱
3.0k  28.0k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-9 09:28 AM 發表 查看引用來源

有時佢夜返見我瞓咗都會放過我嘅
咁攪笑,講到放過咁誇張,我知我知,佢夜晚放過你,但係朝早就會執返你一劑先返工,哈哈~~~

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-9 12:47 PM 發表 查看引用來源

你咁瘦點會壯過D後生呀?
假象唻

引用:
原帖由 TensFDG2488 於 2018-7-9 10:05 AM 發表 查看引用來源

Haha 可能因為我係師弟啦
師兄又好,師弟又好,放張相等我哋睇吓係咪弟弟先啦~~

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-9 12:57 PM 發表 查看引用來源

咁攪笑,講到放過咁誇張,我知我知,佢夜晚放過你,但係朝早就會執返你一劑先返工,哈哈~~~
爽到爆
Give師姐今日多d時間返唻?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-9 10:49 AM 發表 查看引用來源

去旅行,唔玩返幾轉水上樂園,沙灘同泳池果D,唔夠過癮架喎.
而且我個女大膽到不行,最鐘意就係玩叫到拆天果D行樓梯都行到腳軟既水上sir滑梯,唔剝衫,都唔會著衫玩架嘛.
咁除得衫,都要有禮貌有空覆機架啦,所以而家密密操定都得架啦.
而且黎緊學校又有人妻游泳玩樂班,呀,唔係,係親子游泳玩樂班,都要KEEP架喇..........我唔想太大個肚腩:smile_39::smile_39: ...
親子游泳玩樂班,聽落無限FF喎xdd

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-9 12:57 PM 發表 查看引用來源

佢真係話放過我架
所以朝早我要送返學速逃😆😆

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-9 01:01 PM 發表 查看引用來源

師兄又好,師弟又好,放張相等我哋睇吓係咪弟弟先啦~~
嚇走咗人喇😆😆
佢心諗:原來人妻姐姐咁恐怖.....

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-7-9 01:29 PM 發表 查看引用來源

親子游泳玩樂班,聽落無限FF喎xdd
佢咪就係FF緊係“人妻游泳玩樂班”囉

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-9 11:40 AM 發表 查看引用來源

好不滿咁喎
下次家教會開會提出唔可以著衫落水啦
點會,去同救生員投訴嘛,懷疑人妻戴內衣游水,要剝左件T查清楚,係泳衣先得:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-9 11:46 AM 發表 查看引用來源

男人胸大唔出奇,係太大好核突
早幾日跑步先見到個
唔好太大,太大,谷到爆會唔好睇,係個型會扯到件衫挺挺地就夠.尤其恤衫時.
太大over左.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆