上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#29 - 單身日誌2

收藏  |  訂閱
3.0k  25.4k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-4 05:23 PM 發表 查看引用來源

最後捉唔捉到? 食海鮮餐又鮑魚又蟹?
妳問10個男人,11個都會答得,仲好叻添.
天下無敵就係呢個時候,
會唔會有心無力?天知曉:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-4 17:12 發表 查看引用來源

我鄭重聲明,我唔係10分鐘貨仔?我無派報紙,我亦唔係牛奶仔,更加唔怕黑添:smile_22::smile_22:
我用下數計:smile_42:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-7-4 05:47 PM 發表 查看引用來源

我用下數計:smile_42:
師兄唔通就係傳說中每分鐘3000轉,condom個大佬gundam,風火輪機關槍就係你?:smile_o04::smile_o04:
我早排睇文講有個男人好好仔,點知個女人頂唔住佢大而忍痛分手喎.好似又係用下數計添:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-4 05:56 PM 發表 查看引用來源

師兄唔通就係傳說中每分鐘3000轉,condom個大佬gundam,風火輪機關槍就係你?:smile_o04::smile_o04:
我早排睇文講有個男人好好仔,點知個女人頂唔住佢大而忍痛分手喎.好似又係用下數計添:smile_o12::smile_o12: ...
咩大? 脾氣大呀?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-4 05:59 PM 發表 查看引用來源

咩大? 脾氣大呀?
好明顯係講緊件炮啦阿師妹......................:smile_30::smile_30:
即條仔好好,但碌炮太大........個女仔頂唔到幾多下就只有放棄

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-4 05:59 PM 發表 查看引用來源

咩大? 脾氣大呀?
火氣大

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-4 18:12 發表 查看引用來源

火氣大
要下火?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-4 06:09 PM 發表 查看引用來源

好明顯係講緊件炮啦阿師妹......................:smile_30::smile_30:
即條仔好好,但碌炮太大........個女仔頂唔到幾多下就只有放棄
有無大得咁誇張呀?

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-7-4 06:14 PM 發表 查看引用來源

要下火?
熄左啦

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-4 06:16 PM 發表 查看引用來源

有無大得咁誇張呀?
Monster cxck 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆