身材OK 就手 但樣衰 你會唔會食

收藏  |  訂閱
27  1.4k

身材OK 就手 但樣衰 你會唔會食

有條女
已經洗乾淨 瓊乾水 隨時可以食 就手 easy 卓
身材OK但衰樣衰 真係好樣衰  
有二次埋門機會我都冇上到
過二日再有最後一次埋門機會

其實應唔應該上, 我真係爭扎左好耐......... 食又好似太機不擇食  唔食又好似太簡飲擇食

定係隨心而行, 唔食就唔食.  因為如果食, 我一定唔會車佢. 但係咁樣又可以食得就住就住

:') 唉

有食唔食罪大惡極

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-6-21 03:48 PM 發表 查看引用來源
有食唔食罪大惡極

又係呢句

唔食,能夠做到女方比你食而唔食,條女會當你神咁拜。

唔係個個都得架XDD(但可能會日日痴住你)

引用:
原帖由 ynk697 於 2014-6-21 03:51 PM 發表 查看引用來源
唔食,能夠做到女方比你食而唔食,條女會當你神咁拜。

唔係個個都得架XDD(但可能會日日痴住你)

你諗得咁複雜:smile_27:

唔應該食因為你唔想食

自己話人,但又想食。。

呢D心中講咪算囉,做人要有品D!
引用:
原帖由 淫賊 於 21-6-2014 03:43 PM 發表 查看引用來源
有條女
已經洗乾淨 瓊乾水 隨時可以食 就手 easy 卓
身材OK但衰樣衰 真係好樣衰  
有二次埋門機會我都冇上到
過二日再有最後一次埋門機會

其實應唔應該上, 我真係爭扎左好耐......... 食又好似太機不擇食  唔 ...

引用:
原帖由 master_slave 於 2014-6-21 05:02 PM 發表 查看引用來源
自己話人,但又想食。。

呢D心中講咪算囉,做人要有品D!

好似系到開post 曬命甘,
真心祝福樓主埋牙墜機

恨死隔離.....
想食冇得食
有得食唔去食
唔想食你就唔會有第2次第3...
有野食別上來晒命...:smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22:

係呀。。而且他無品,呢個係main point

quote]原帖由 morton_傻杰 於 21-6-2014 05:06 PM 發表 查看引用來源

好似系到開post 曬命甘,
真心祝福樓主埋牙墜機

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jpg [/quote]

前往最後回覆