如果你俾公安捉左要入收容所連份工都無埋, 你會唔會報復?

收藏  |  訂閱
36  1.6k

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-13 07:45 PM 發表

翠華個班算好d架啦...我住天x湖個頭, 有時去食燒烤...見個班先想死呀...好多燒烤檔老闆都問我, 你地香港人個個都係甘架...我都唔知點答...
見X過啦。。。。。。。。。

我有時都會去你個邊見下另一班FD。

引用:
原帖由 三叉仔 於 2009-3-14 06:37 PM 發表

都係一卡CHING有心機回答一D無聊問題:smile_45:
街坊吹下水姐,無話無唔無聊。

如果無聊就唔吹,個個CP街坊保長何來4萬幾5萬分:smile_30: :smile_30:

吾會報復......:smile_38:

低B, 無聊問題:smile_22:

記住邊個公安拉你 ... 你溝左佢老婆 , 小埋佢個女 , 送個孫比佢咪得囉

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-3-16 03:00 PM 發表
記住邊個公安拉你 ... 你溝左佢老婆 , 小埋佢個女 , 送個孫比佢咪得囉
呢個提2唔錯。。。。。。。。

報復:smile_41: ..................How:smile_38:

引用:
原帖由 門小虎. 於 2009-3-13 04:57 PM 發表 查看引用來源
如果你俾公安捉左要入收容所連份工都無埋, 你會唔會報復?
有無親身見過朋友被拉? 或者之前見過0係forum有人出來話俾KO拉左?
呢位師兄問D問題幾有娛樂性,
最難得係有師兄肯認真答你。

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-13 05:37 PM 發表 查看引用來源

東莞大x鎮有間收容所係just for 太空人既, 掃黃都會, 例如人地講明打風,你重係駁既...甘抵死啦, 未成年既, 抵死啦...東莞以黃黎講,都叫隻眼開隻眼閉...但就真係唔好以為老溤甘, 我成日都見d一班廿零歲既o靚仔,宵 ...
鬼咩,有時都覺得佢地先係香港人呢,我真係唔知我係乜人黎啦!
完全唔明佢地諗乜呢!

(我女友係廣州的,佢都話廣州有d人係咁,我諗我地去錯世界啩?!:smile_42: )

唔知架, 行到個步, 可能什麼都夠膽做, 同歸于盡都得架

前往最後回覆