Fd尋靈西一點通,SP發展容不容?SF結果講不通?

收藏  |  訂閱
21  1.6k

引用:
原帖由 索爆得意妹 於 2014-6-16 11:22 PM 發表 查看引用來源

朋友真係唔可以發展為SF(sex friend)?
可以 .... 無咩問題啊

引用:
原帖由 索爆得意妹 於 2014-6-17 01:14 AM 發表 查看引用來源
有冇人試過同朋友發展為SP之類既經驗?

有架 ... 其中有方有 bf / gf 都有 keep 住 ... 到雙方同時有 bf/gf 就少左搵對方

都有係先做朋友後來變成sp既

引用:
原帖由 索爆得意妹 於 2014-6-17 01:14 AM 發表 查看引用來源
有冇人試過同朋友發展為SP之類既經驗?

SP關係開始,就好難變返普通朋友
尤其是多common fd果啲
始終如果一班朋友見面,當中有個係你SP
感覺就會奇怪

以前試過一次,但,最後都疏遠左果堆fd,直到無再同佢keep sp既關係,先玩得返埋一齊

試過但吾建議, SP 就SP, FRD 就FRD, 最後FRD都無埋, 多左種關係, 就會影響其他關係:smile_39:

引用:
原帖由 索爆得意妹 於 2014-6-16 05:06 PM 發表 查看引用來源
有冇人試過由fd朋友,發展成SP,再做SF(sexual friend)?

有好熟嘅仔(fd)問我,想揾我做SP,咁咪成為SF囉!!!

其實係咪冇好結果?

我覺得fd左,大家有心靈交流,搞野都「心有靈西一點通,潮水 ...
我覺冇咩問題~
佢咁直接都知大家應該冇咩可能成為情侶~

friends with benefit, 只係雙方想唔想
因為同sp有分別, 多份友情
引用:
原帖由 索爆得意妹 於 2014-6-16 11:22 PM 發表 查看引用來源

朋友真係唔可以發展為SF(sex friend)?

搞咗好難再好似之前咁fd,始終關係唔同咗,無謂無咗個fd吖

Sp真係唔好由fd演變
掉轉都係 唔會好
當中既問題魔星我都無能力去理解

Sf 我之前都有,大家都個位置係邊
所以相處無問題
仲keep左幾年
之後佢走去第二度做野先stop
我而家都想搵返個。。。

前往最後回覆