上一頁下一頁
發新話題

好想被舔......

收藏  |  訂閱
370  32.2k

引用:
原帖由 gethurtinlove 於 2018-3-31 10:25 AM 發表 查看引用來源
男人缺乏前戲,確實令人洩氣。
依幾日好想要,現在真空,雙腿張開,好想被舔。
想起曾經,某某人舔到我欲仙欲死,死去活來。
好的對手,真正舔得我high的,只遇過兩三個。
現在這個,由於缺乏前戲,嚴重被扣分, ...
妳好像我以前一位sp

引用:
原帖由 gethurtinlove 於 2018-3-31 10:25 AM 發表 查看引用來源
報名

引用:
要奶幾耐
定奶中敏感位、即hi

引用:
你男友未識得調情同調戲😂奶到你滿足係調情,奶到你高潮完再繼續刺激,睇住女仔頂唔順同失控先既調戲先係精彩

引用:
原帖由 gethurtinlove 於 2018-3-31 12:57 PM 發表 查看引用來源

隨緣
依家Paris出trip中
我都係Paris出trip  你留到幾時

引用:
其實我都好明妳感受!要搵到共同性喜好已經唔易,再加上要搵一個有返咁上下技巧更難!我都係一個好喜歡舔既人!但可以搵一個絕對放鬆比我去盡情舔既人好難!之前果D一係怕難為情唔比我舔咁耐!一係就頂唔順掙扎得太利害要推開踢曬腳!可以比我盡情舔到潮吹真係得三個!不過樓主唔好灰心!妳會搵到好對手!

引用:
原帖由 @tako 於 2018-3-31 08:32 PM 發表 查看引用來源

軟硬兼施乜都試過⋯淨係得黎一句唔搞就算⋯
唔搞就算,我聽到這句,我一定起身沖涼。哈哈哈

我終於找到愛被舔的女人分享。
希望妳能體驗不同姿態及男人舌技。

我自己舌尖並非係長或靈活,只適合愛塊閪被人整個包住的女士。
若然你搵到條好似識鑽的利就要好好留住條仔。

除去攤係度任人舔外,最狂野莫過於主動騎住受舔,其次係狗仔式,要男人蹲係你腳下舔,而且男方間中翻開你屁股 舌挑一下菊花,俾少少口水流落去,然後大啖大啖啜舔陰穴。

最視覺效果,著住性感衣服,單腳放上枱,從倒影鏡中望住男人點舔,需要時用手壓住男人個頭,舔到令男人窒息,可以滿足同發洩係男人度。

哈哈我只係試過幫人舔

不過最近幫女朋友舔 個時唔知點解佢好似難左高潮

引用:
原帖由 dennischan224 於 2018-4-2 04:34 PM 發表 查看引用來源
哈哈我只係試過幫人舔

不過最近幫女朋友舔 個時唔知點解佢好似難左高潮
有些女生喜歡被奶時的感覺, 她們就是不想去高潮,想不停被奶享受那快感,就像自己喜歡插入時的快感而不是射的那一刻。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆