上一頁下一頁
發新話題

好想被舔......

收藏  |  訂閱
370  32.3k

引用:
原帖由 夢@@ 於 2018-4-26 12:52 PM 發表 查看引用來源

yes....我個sp都咁。。。
所以已經自動被out
食自己好過~😑
食自己好咩 ??我覺得奶同含既感覺應該無野可以取代到。利申,我係男,我覺得有時奶下大脾內側有時奶下豆豆咁,唔做一味死奶妹妹,女方先最 high

引用:
原帖由 jfcs123 於 27-4-2018 15:56 發表 查看引用來源

食自己好咩 ??我覺得奶同含既感覺應該無野可以取代到。利申,我係男,我覺得有時奶下大脾內側有時奶下豆豆咁,唔做一味死奶妹妹,女方先最 high
咁男人奶得你唔c服
或者佢敷衍了事
唔食自己可以點?

引用:
原帖由 gethurtinlove 於 2018-3-31 10:25 AM 發表 查看引用來源
男人缺乏前戲,確實令人洩氣。
依幾日好想要,現在真空,雙腿張開,好想被舔。
想起曾經,某某人舔到我欲仙欲死,死去活來。
好的對手,真正舔得我high的,只遇過兩三個。
現在這個,由於缺乏前戲,嚴重被扣分, ...
我都好中意被舔 only

我都想呀

我幫你
引用:
原帖由 kimmy0470 於 2018-4-28 08:24 發表 查看引用來源
我都想呀

我都想錫下一邊 另一半乜都唔俾我都唔想攪野了

幫女方舔其實男方都開心,脷時放軟,時挺硬,時用舌尖,時脷中心,再突然申脷入洞,見女方合眼享受個樣,真係超滿足。

引用:
原帖由 ~大蕃薯~ 於 2018-4-24 11:54 PM 發表 查看引用來源
無前戲無情趣,同條鹹魚無分別,再搞落去都無引啦
無錯,係佢發洩、滿足自己為目的
師兄A講得好:睇AV都見男人同女人玩好耐前奏,冧到佢地濕曬先攪。一黎直入,叫雞咩?!
師兄B話:叫雞都唔會零前戲啦

引用:
原帖由 夢@@ 於 2018-4-26 11:51 AM 發表 查看引用來源

very agree....
肯奶到妳夠,奶到妳到先收手�對手
真係好難遇到
果啲話自己咩鍾意奶  包奶到妳求饒果啲
通通吹水唔抹咀囉…😑
無錯,小妹正遇到吹水唔抹咀的人
今朝突然醒覺:拍過咁多次拖,有過咁多個男朋友,呢個都算係最差、對我最衰、而我為佢犧牲付出又最多嘅。
醒左,就要放手!

引用:
原帖由 gethurtinlove 於 2018-5-1 09:06 AM 發表 查看引用來源

無錯,小妹正遇到吹水唔抹咀的人
今朝突然醒覺:拍過咁多次拖,有過咁多個男朋友,呢個都算係最差、對我最衰、而我為佢犧牲付出又最多嘅。
醒左,就要放手!
加油,搵個錫你之餘仲要前戲做到你舒服嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆