好性妻,對方連kiss都無,仲一齊嗎[唔駛pm我,thx^^]

收藏  |  訂閱
38  2.4k

引用:
原帖由 Rubbishkkk2 於 2014-7-5 10:30 AM 發表 查看引用來源

蜻蜓點水就有,打茄輪佢係完全唔好,我想暈>.<

你有口臭?
:smile_41:

引用:
原帖由 Rubbishkkk2 於 2014-7-5 07:52 AM 發表 查看引用來源
老公連同我kiss都無,同居多年簽紙年半,又無小朋友,其實唔kiss即係無feel唔鐘意我啦,我自己又超鐘意sex,佢又麻麻,咁落去我好似好辛苦。。。 昨晚又因呢d野吵啦。。。唉

http://n2.hk/d/images/r10/mobile ...
揾個男人帮妳解決性需要:smile_47::smile_47:

婚前有冇先

兩公婆有d野係要攞出黎講架,睇吓係乜問題,我同老婆都係咁,因生左小朋友,一個月都冇一次,講完會好小小haha, 到咁上下又要講多次,最重要係大家攞倒個平行

咁你唔走都好難頂啊 迫你出去偷食咁

引用:
原帖由 Rubbishkkk2 於 2014-7-5 10:30 AM 發表 查看引用來源

蜻蜓點水就有,打茄輪佢係完全唔好,我想暈>.<

你地分別幾歲先? 你覺唔覺佢出去有邊有第條女呀?

令出黎傾下啦...仲有大把時間對住, 唔通就咁想一細?

依啲要雙方認真傾,唔係大家都唔知對方要咩,之後嘅日子會好難過。
但如果你真係有需要,可以搵我幫幫你㗎喎:smile_o01:

引用:
原帖由 ivanho18 於 2014-7-6 01:05 AM 發表 查看引用來源

你地分別幾歲先? 你覺唔覺佢出去有邊有第條女呀?
咁佢又唔會

引用:
原帖由 zeddd 於 2014-7-5 08:45 AM 發表 查看引用來源

一係離婚,一係搵sp偷食,一係食自己,一係由佢!

自己揀!!:smile_38::smile_38::smile_38:
好似好多選擇咁喎,哈哈,thx

前往最後回覆