上一頁下一頁
發新話題

今翅仆街鳥

收藏  |  訂閱
60  2.0k

今翅仆街鳥

一個人夫, 已經好耐冇同老床搞野(以年計), 突然隻老虎問我上次幾時射, 我問佢做乜, 佢話SOMEDAY呀女唔起度訓, 不如整返件, 好唔好? 我即時既反應就係"今翅仆街鳥",  我問佢可唔可以淨係做唔射, 我話我9軟, 唔識射。
我一咁講佢即刻伸左我一腳, 而家好難為你咩! 我話: 唔係, 你知啦, 你都唔細, 我怕你頂唔順咋, 生多件, 生完日日腰痛訓起床, 邊個湊D細。
當然係我唔敢生啦, 今時今日, 搞得掂自己已經好辛苦, 仲要加多件, 靠政苦, 食得蕉。如果可以, 小朋友真係可免則免。
各位CHING/C太, 比你地會點回另一半, 如果另一半想生

下 咁到時唔係都年紀大喇咩

回覆 1# 80後廢青人夫 的帖子

還好我同老婆目標一至唔撚生,但如果佢問我都係直接答唔撚生,老夫老妻到個細都大個,我就唔信佢話玩離婚呀!!!

引用:
原帖由 hoiyib 於 2020-8-22 12:54 發表 查看引用來源
下 咁到時唔係都年紀大喇咩
已經有件化骨龍啦, 我一個已經覺得唔易養, 再整多件, 我無信心

引用:
原帖由 爆烈風隔 於 2020-8-22 13:07 發表 查看引用來源
還好我同老婆目標一至唔撚生,但如果佢問我都係直接答唔撚生,老夫老妻到個細都大個,我就唔信佢話玩離婚呀!!!
咁完全冇我又覺得差咁D, 而家一個已經夠, 唔想多一個

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-8-22 17:34 發表 查看引用來源

咁完全冇我又覺得差咁D, 而家一個已經夠, 唔想多一個
咁第一個幾大?

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-8-22 17:33 發表 查看引用來源

已經有件化骨龍啦, 我一個已經覺得唔易養, 再整多件, 我無信心
如果龍鳳胎呢?🤔唔講三胞胎!

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-8-22 10:55 發表 查看引用來源
一個人夫, 已經好耐冇同老床搞野(以年計), 突然隻老虎問我上次幾時射, 我問佢做乜, 佢話SOMEDAY呀女唔起度訓, 不如整返件, 好唔好? 我即時既反應就係"今翅仆街鳥",  我問佢可唔可以淨係做唔射, 我話我9軟, 唔識射。
...
仆嘢啫會唔會諗多咗, 仲有你睇得粵語殘片多呀! 仆一次就有

[quote]原帖由 vanillasky 於 2020-8-22 17:49 發表 查看引用來源
咁第一個幾大?

4啦,你呢?有冇細路

[quote]原帖由 dbs0375 於 2020-8-22 18:37 發表 查看引用來源
如果龍鳳胎呢?🤔唔講三胞胎!

所以我想避

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆