上一頁下一頁
發新話題

女仔條腿肌肉發達係咪淫D

收藏  |  訂閱
90  4.6k

引用:
原帖由 趙元暢 於 2014-7-17 11:35 AM 發表 查看引用來源
你有冇試過其他先?俾個機會自己,亦都俾個機會我!:smile_47:
話!!我揀SP, 仲嚴格過揀老公
只有文弱男totally meet 到我既requirement
所以, 呢D野隨緣吧啦:smile_42:

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-17 11:29 AM 發表 查看引用來源

性方面唔殘咪得囉:smile_o11:
十個男人十個都係講就兇狠, 做就......
:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-17 11:40 AM 發表 查看引用來源

只有文弱男totally meet 到我既requirement
點文弱法?床上吾會文弱卦?

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-17 11:40 AM 發表 查看引用來源

正常呀,SP都唔夠自己果個好既要來做麥??:smile_o11:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-17 11:42 AM 發表 查看引用來源

十個男人十個都係講就兇狠, 做就......
:smile_30::smile_30:
咁我就真係唔知啦,起碼我老婆話ok咁咪得囉~~~
我呢d未見晒識過世界之大既人唔敢吹呢~~~:smile_o06:

引用:
原帖由 趙元暢 於 2014-7-17 11:47 AM 發表 查看引用來源

點文弱法?床上吾會文弱卦?
文弱既男人係床上都温柔D架! 正:smile_47:

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-17 11:52 AM 發表 查看引用來源

正常呀,SP都唔夠自己果個好既要來做麥??:smile_o11:
自己果個都好好, 所以要揾個更好

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-17 01:49 PM 發表 查看引用來源

文弱既男人係床上都温柔D架! 正:smile_47:
被玩同玩人係二回事:smile_o11:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-17 01:50 PM 發表 查看引用來源

自己果個都好好, 所以要揾個更好
冇錯,絕對讚同!:smile_o06:

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-17 11:54 AM 發表 查看引用來源

咁我就真係唔知啦,起碼我老婆話ok咁咪得囉~~~
我呢d未見晒識過世界之大既人唔敢吹呢~~~:smile_o06:
我都未見識過,都係睇引版先知原來而家D人原來咁激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆