上一頁下一頁
發新話題

求口交技術(認真問

收藏  |  訂閱
192  10.0k

引用:
原帖由 209474217 於 2014-7-13 06:28 PM 發表 查看引用來源

有乜所謂@@

係無所謂

引用:
原帖由 白兔乳糖牛 於 13/7/2014 18:41 發表 查看引用來源

係無所謂
所以答案係?

引用:
原帖由 209474217 於 2014-7-13 07:06 PM 發表 查看引用來源

所以答案係?

唔話你知~haha

引用:
原帖由 白兔乳糖牛 於 13/7/2014 19:20 發表 查看引用來源

唔話你知~haha
PM話我知

引用:
原帖由 白兔乳糖牛 於 2014-7-11 09:01 PM 發表 查看引用來源
作為一個以前打j太多,宜家一定要深層密度高刺激先射既男,我有以下小小意見

1)唔好一味快,要好似男插入咁,9淺一深突然冇預警一下又慢又深既深喉通常都係整爆我既前奏..
2)唔好刮到牙,因為真係唔好Feel,如果黎緊料好易反高潮
3)吹到咁上下,不妨加善用強吸力咁啜幾下,
4)一路吹一路聽下佢有冇聲出,有d低沈呻吟聲就岩位,加強刺激

ps: 如果唔太鐘意弟弟果D味,用下有水果甜味既潤滑劑都ok架,一路吹一路加d

引用:
原帖由 你要既野 於 2014-7-14 03:15 PM 發表 查看引用來源

作為一個以前打j太多,宜家一定要深層密度高刺激先射既男,我有以下小小意見

1)唔好一味快,要好似男插入咁,9淺一深突然冇預警一下又慢又深既深喉通常都係整爆我既前奏..
2)唔好刮到牙,因為真係唔好Feel, ...
多謝師兄意見~睇你第一句忍唔到笑左...
等我練習多D

引用:
原帖由 白兔乳糖牛 於 2014-7-14 03:38 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄意見~睇你第一句忍唔到笑左...
等我練習多D
哈哈,唔好客氣...我前女友如果一味用快攻我一定適應到冇事通常都係混合式+強吸力+突然一下深....咁就淪陷了
重有一招女仔會好攰的,係Lam濕男仔lin lin 先,好似托也哥咁,一路單手/雙手 撩佢佢lin摸住豆豆,同時一路含住個頭頭,用中中地吸力啜....呢招我都好快投降,一來舒服到唔想忍,二來唔想佢咁攰...:smile_40:

啜!
出出入入之餘都要用力吸啜,好似要吸左d精出黎咁。
有時奶下jj 嘅根部同蛋蛋兩邊都好high, 不過蛋蛋吾啜得,會痛!

引用:
原帖由 你要既野 於 2014-7-14 04:02 PM 發表 查看引用來源

哈哈,唔好客氣...我前女友如果一味用快攻我一定適應到冇事通常都係混合式+強吸力+突然一下深....咁就淪陷了
重有一招女仔會好攰的,係Lam濕男仔lin lin 先,好似托也哥咁,一路單手/雙手 撩佢佢lin摸住豆豆 ...
師兄好有經驗~
LIN我都有摸,不過都好耐先出到~
再努力看看~

引用:
原帖由 趙元暢 於 2014-7-14 04:32 PM 發表 查看引用來源
啜!
出出入入之餘都要用力吸啜,好似要吸左d精出黎咁。
有時奶下jj 嘅根部同蛋蛋兩邊都好high, 不過蛋蛋吾啜得,會痛!

你講果D我都有做~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆