上一頁下一頁
發新話題

制服誘惑!

收藏  |  訂閱
110  3.7k

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-17 02:03 PM 發表 查看引用來源

ha~~~呢樣就真係你自己先知啦:smile_o11:
我呢d路人又點會知道:smile_o01:
我以為大家都係prefer一齊沖姐。。

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-7-17 02:06 PM 發表 查看引用來源

鐘意嗰個人,怕咩?

最好粧都唔落,錫到成身唇膏印,JJ都係!

咁都要衛生ga~~~~
陣間攪到發炎就真係得不償失!!

引用:
原帖由 jackyi_1004 於 2014-7-17 02:22 PM 發表 查看引用來源

我以為大家都係prefer一齊沖姐。。

咁通常真係一齊沖既,但係要換衫既話就當然會諗下向邊個時間去換啦:smile_o06:

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-17 02:25 PM 發表 查看引用來源

咁通常真係一齊沖既,但係要換衫既話就當然會諗下向邊個時間去換啦:smile_o06:
係囉……所以咪問下啲ching....而家知嚕……

引用:
原帖由 jackyi_1004 於 2014-7-17 02:36 PM 發表 查看引用來源

係囉……所以咪問下啲ching....而家知嚕……

短期性腦閉塞姐,你咁聰明好快就會諗得到啦~~:smile_o12:

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-17 02:22 PM 發表 查看引用來源

咁都要衛生ga~~~~
陣間攪到發炎就真係得不償失!!
點會無啦啦發炎呢又?最多係有D汗味啫 — 但我叫呢D係肉香,滲出清幽香水味,超好聞。

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-7-17 02:42 PM 發表 查看引用來源

點會無啦啦發炎呢又?最多係有D汗味啫 — 但我叫呢D係肉香,滲出清幽香水味,超好聞。

我試過丫…………真係又痕又辛苦…………

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-7-17 02:42 PM 發表 查看引用來源

點會唔會,成日焗住出汗既地方最易有細菌,女士陰道既肉最嫰,容易受傷,受傷既地方比細菌感染就會發炎!!

引用:
原帖由 jackyi_1004 於 2014-7-17 02:53 PM 發表 查看引用來源

我試過丫…………真係又痕又辛苦…………

仲要唔攪得先係真攞命既地方:smile_o10:

校服,POILCE,制服,海關制服,醫生 ,西裝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆