上一頁下一頁
發新話題

你地平時有咩性幻想

收藏  |  訂閱
120  5.3k

我都係幻想被強姦

引用:
原帖由 PinkPanda00 於 2014-7-6 10:48 PM 發表 查看引用來源
我都係幻想被強姦
你 男 定 女 先?? :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 念念 於 2014-7-4 02:24 PM 發表 查看引用來源
之前同男朋友玩手扣 扣左之後扯高 無扣腳 佢壓住我對手 佢用腳頂開我對腳 猛同我kiss 個feel 好正

中意老強 feel :smile_47:

唔需要咁樣去幻想丫....因為時下少女又鍾意著短褲短裙.....又要自己做左D非常引誘人地既小動作都唔太知道......
最適合就係趁你地完全無防備既時候.....一手將你抱上床....然後有三個做法......

A.如果你激烈掙扎既話.....我就9秒9將你剝光豬然後等你喊住咁自動投降.....
    正所謂命運就像強姦....反抗不了....就要學會享受......

B.如果你驚到係咁縮既話.....我就會拎寶貝出黎然後迫你埋牆.....然後不斷用寶貝打你塊面.....但你乖乖MARK大個口為止....

C.如果你順從我既話....我就會對你十分溫柔既.....XDDD

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2014-7-6 10:36 PM 發表 查看引用來源
幻想自己條女跟另一個女生鬥波、肉搏 :smile_47:
嘩尼個好玩

引用:
原帖由 雷丁 於 2014-7-7 04:05 AM 發表 查看引用來源
唔需要咁樣去幻想丫....因為時下少女又鍾意著短褲短裙.....又要自己做左D非常引誘人地既小動作都唔太知道..
系甘既咩

我中意俾人強姦

我和你差不多

引用:
原帖由 六公主 於 2014-7-9 12:28 PM 發表 查看引用來源
我和你差不多
公主 又幻想, 俾 10 個黑鬼 輪奸 呀??

十個就多喎  三個都ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆