上一頁下一頁
發新話題

[認真]男友唔多得, 唔知點算好

收藏  |  訂閱
87  4.8k

引用:
原帖由 nakataman 於 2014-7-21 03:55 PM 發表 查看引用來源

我岩岩都發現自己唔多得,所以預約左家計會睇下咩原因

ching咁自覺好好呀

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 03:56 PM 發表 查看引用來源

硬左, 但總係埋門撻q, 同埋快(3分鐘? 呢樣我都可以接受.....)
有諗過係我胸唔夠大, 但除左呢樣其他咩都盡量做到男仔想要的:smile_13:
有吹都咁?似早泄加心理影響

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 03:56 PM 發表 查看引用來源

硬左, 但總係埋門撻q, 同埋快(3分鐘? 呢樣我都可以接受.....)
有諗過係我胸唔夠大, 但除左呢樣其他咩都盡量做到男仔想要的:smile_13:
波大唔大絕對唔係唔係一個問題,加上識你個陣都知嫁啦,如果唔係就唔會一齊啦

引用:
原帖由 潮流服飾 於 2014-7-21 03:59 PM 發表 查看引用來源
有吹都咁?似早泄加心理影響
有時係吹極都唔硬, 但佢好舒服好high....我都覺得好奇怪但我肯定佢唔係扮, 因為佢好鍾意我幫佢
佢成日情願我幫佢都唔肯做

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 04:04 PM 發表 查看引用來源

有時係吹極都唔硬, 但佢好舒服好high....我都覺得好奇怪但我肯定佢唔係扮, 因為佢好鍾意我幫佢
佢成日情願我幫佢都唔肯做
不正常男人
架下我傾傾下 都升哂旗

引用:
原帖由 死死死 於 2014-7-21 04:03 PM 發表 查看引用來源
波大唔大絕對唔係唔係一個問題,加上識你個陣都知嫁啦,如果唔係就唔會一齊啦
呢樣野佢都有安慰過我, 話唔使介意
但邊有男仔唔鍾意波大既女仔架:')
可惜天生身體差, 發育不良, 有後冇前:smile_39:

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 04:07 PM 發表 查看引用來源

你架下只可以做 忍耐一下

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 04:07 PM 發表 查看引用來源

又唔好講到咁,天生的…不過總會有巿場,有後不如叫你男友玩狗仔,好正的

引用:
原帖由 死死死 於 2014-7-21 04:09 PM 發表 查看引用來源
又唔好講到咁,天生的…不過總會有巿場,有後不如叫你男友玩狗仔,好正的
佢都好鍾意, 不過一後就極速玩完....:smile_42:

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 04:11 PM 發表 查看引用來源

佢都好鍾意, 不過一後就極速玩完....:smile_42:
忍唔到 當然快

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆