上一頁下一頁
發新話題

終於都做左...

收藏  |  訂閱
1.0k  22.4k

引用:
原帖由 foureyelover 於 2014-7-10 06:12 PM 發表 查看引用來源

咁快諗住俾人公開
睇黎你都有d表演慾喎
唔係丫

係私有我既人如果想公開佢私有化左我
我都OK 既

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2014-7-10 06:11 PM 發表 查看引用來源

有人講過女仔好中意人攬住佢因為有1種安全惑有野依靠..就好似訓教要攬住張被1樣..感覺安全D...
係呀
我極度需要安全感架

我仲好中意成隻狗仔咁索男朋友陣味

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 06:18 PM 發表 查看引用來源

唔會係果位CHING 私有化我啦
無果種中意既感覺

我好講feel 架
咁都無咁驚..哈..咁你同佢既哩次..係你太傷心咁岩撞到佢比左佢..定係學術交流呢...哈..我係天坪人..一樣都係講感覺..你咩星座架

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2014-7-10 06:20 PM 發表 查看引用來源

咁都無咁驚..哈..咁你同佢既哩次..係你太傷心咁岩撞到佢比左佢..定係學術交流呢...哈..我係天坪人..一樣都係講感覺..你咩星座架
我係處女座架 :smile_o05:

我覺得係因為太傷心
岩岩遇著剛剛 :smile_o03:

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 18:18 發表 查看引用來源

唔係丫

係私有我既人如果想公開佢私有化左我
我都OK 既
咁唔係公開show off喎
只係佢宣示主權姐

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 06:19 PM 發表 查看引用來源

係呀
我極度需要安全感架

安全套就話無姐..安全感壓死你都得..哈....我有強而有力既臂灣..居高臨下既眼神,,,55...想你男友做主人,,,,哈..D老婆都會成日咁做架..睇下佢個身有無第二個女人陣味嗎..哈

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 06:21 PM 發表 查看引用來源

我係處女座架 :smile_o05:

我覺得係因為太傷心
岩岩遇著剛剛 :smile_o03:
咁真係TIMEING...唔好太傷心..叔叔抱抱...

處女座的女子是多愁善感的。只是這點並不會有太多人贊同,但她卻真是如此。不過你也必須瞭解,像她這樣小心謹慎的女子,怎可能會那麼容易就讓你看到她內心當中夢幻的一面。所以她不是不會多愁善感,只是一般人看不到而已。她的要求可是相當嚴格的,不管是針對什麼。當然,你也可以說她是挑剔,這是每個處女座的人都有的特質;同時,處女座的人也可能會否認自己的這項特質。講得岩唔岩先..我天平座..睇D書真係好中

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 06:19 PM 發表 查看引用來源

係呀
我極度需要安全感架

狗奴才?哈哈

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 04:25 PM 發表 查看引用來源

係痛
所以咪話元氣大傷囉:smile_o11:

前面是絕路..希望在轉角呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆