上一頁下一頁
發新話題

終於都做左...

收藏  |  訂閱
1.0k  22.3k

我以前最中意同D EX攬住傾計..傾傾下就攬住佢睇住佢訓...女仔訓教個樣好可愛架..不過都係N年前既事了

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2014-7-10 05:55 PM 發表 查看引用來源

咁飲小小咪岩醉醉地感覺無咁強..咁PM傾下先啦..但最衰係唔係好多位丫...未見到之前都可以做住你網上老師先既..研究多年知識豐富..哈
無架
之前同friend 食野飲左半支啤酒就好wing 啦 :smile_19:

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 06:02 PM 發表 查看引用來源

又放入博物館?
放係我屋企..XP

引用:
原帖由 foureyelover 於 2014-7-10 05:56 PM 發表 查看引用來源

紅酒溝可樂應該係入門級別啦
未試過 :smile_14:

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 06:03 PM 發表 查看引用來源

無架
之前同friend 食野飲左半支啤酒就好wing 啦 :smile_19:
咁要同你練習練習下了...食D野再飲會好D

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2014-7-10 06:02 PM 發表 查看引用來源
哩個只係第一痛..生仔你仲痛呀..哈...
慢慢你就會享受架喇...調教調教...哈
生仔 :smile_o08:
而家都咁我完全唔敢想像 :smile_o03:

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 06:03 PM 發表 查看引用來源

無架
食牛油有用

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2014-7-10 06:01 PM 發表 查看引用來源
咁咪岩囉..傾到你眼訓果陣可以訓入我攬抱比個心口你唉住...攬住你好好訓一教..哈
姑姑訓既係繩床喎

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2014-7-10 06:00 PM 發表 查看引用來源
起碼唔會咁被動先啦..你唔搵佢佢就唔搵你..朋友咁閒時傾兩句先平常嗎...除左哩種關係都想多個朋友既..哈..經常就會令人煩..要識平行..男女拉扯關係..我拍得住死癲佬..哈
你咁講可能CHING 會主動搵我 XD
不過佢搵我我又會覺得好怪... :smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 18:02 發表 查看引用來源

又放入博物館?
睇下你想公開d俾人睇show off下
定俾人收收埋埋珍藏啦
想私藏既人都唔少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆