姿勢請教 C兄C姐都可以

收藏  |  訂閱
17  2.3k

姿勢請教 C兄C姐都可以

想請問一下,大家覺得咩姿勢係插得深同最有感覺?? 大家不如一齊share 下.
D人成日話最鐘意狗仔式,但唔知係我同女友姿勢唔岩定點,我覺得冇乜感覺,同埋又唔好插,返而女上女仔向前感覺插得好深同最舒服

引用:
原帖由 chris666 於 2014-8-1 05:10 PM 發表 查看引用來源
想請問一下,大家覺得咩姿勢係插得深同最有感覺?? 大家不如一齊share 下.
D人成日話最鐘意狗仔式,但唔知係我同女友姿勢唔岩定點,我覺得冇乜感覺,同埋又唔好插,返而女上女仔向前感覺插得好深同最舒服

男人企地上,女人两脚分开掛响男肩上,深入呀傻佬!

引用:
原帖由 Lily花香 於 2014-8-1 09:24 PM 發表 查看引用來源

直入Lily 花的花心:smile_47:
但會好累but好high:smile_o12:

引用:
原帖由 oldmanx 於 2014-8-1 09:51 PM 發表 查看引用來源

Y(^_^)Y

引用:
原帖由 oldmanx 於 2014-8-1 09:51 PM 發表 查看引用來源

Y(^_^)Y

側面入都可以

引用:
原帖由 chris666 於 2014-8-1 05:10 PM 發表 查看引用來源
係呀!女仔響上面, 條腰向前後搖擺時候, 向前感覺插得好深好舒服。

男仔係上邊,失頭哥唔掂床好似做掌上壓咁,不停地抽插

前往最後回覆