上一頁下一頁
發新話題

食左人地條女 第十一集 泥足深陷既mable

收藏  |  訂閱
347  454.5k

引用:
原帖由 garnett--bb 於 2011-10-10 02:14 AM 發表 查看引用來源
I give u my e-mail here?

你發多幾個帖 夠50分就可以pm我

引用:
原帖由 Mr70後 於 2011-10-10 02:11 PM 發表 查看引用來源
正呀!:smile_o12: 樓主係咪好靚仔呀?:smile_40:  咁多豔遇嘅!
我都想買嚟補補身呀~ :smile_40:
都唔係好多 一個係我女友 一個只係幻想:smile_35: mable先真係豔遇

第五集 女友的誘惑(1)上集

話說最近我女友愛上色誘我(又係一樣佢以前唔會做既事)
搞到我毫毛招架之力 連出文既機會都冇
終於有少少時間打下文

之前有一次 我放工返到o黎 一開門聞到飯香
我屋企個女王大人 竟然煮飯!係煮飯!
再望真d 原來佢真空著圍裙 佢望一望我『你返o黎喇?』
之後就另轉身繼續 我坐o係廚房吧檯望住佢o係廚房行o黎行去
個又白又滑既pat pat扭o黎扭去 開始有少少衝動
不過今日開左好多會真係好攰 都係食埋飯先 我倒左杯酒出o黎飲繼續望住佢
佢可能感覺到我死望住 有d唔自然 但係又成日另轉頭用好挑逗既眼神望下我
我估佢應該唸緊點解我仲未到佢上下其手 佢停低手上動作過o黎攬一攬我
捉住我對手去佢個pat度大力捏 就係咁o係我耳邊呻吟同抖大氣
『嗯.....』佢伸手過o黎隔住我條褲輕輕力掃我細佬 細佬已經忍唔住起左身喇
不過我仍然推開左佢『好似有燶味喎』佢即刻彈起過返去睇火 我就繼續飲酒試下降火啦
點知都好似唔係好得
佢拎住個湯匙轉身:『老公 過o黎試下味o丫 睇下會唔會太鹹』
我放低酒杯行過去  伸手去佢妹妹度了左一下『啊!!喂呀 好衰o架你』
嘩 濕哂 好似仲有水珠o係d毛上面 又滑又濕 我將隻手指放入口
我:『嗯 都唔係好鹹 我試真d先』即刻又伸手落去o黎個突襲 今次借出淫水既潤滑捽左幾下
佢:『啊.....喂..呀...』嬌驅扭動作狀逃開 我捉實佢 好快咁插左隻中指入去就抽插
佢:『呀呀!!!!呀!!呀!』跟住就抽返出o黎放入佢個口度 佢吮住我隻手指lam左陣
我:『老婆你覺得夠咪未呀?夠就開飯啦』
佢仲係好軟咁:『嗯...夠喇』佢一定以為我開飯既意思係食佢
可惜佢估錯左 我真係想食飯 真係好x肚餓 等我食飽先再餵飽佢啦
佢好失望咁坐低食飯 全程都好似好唔知點咁
我:『做咩呀你 唔開心?』
佢:『唔係呀 我冇野』
我:『好肚餓呀?』
佢:『........係呀...』
我:『咁快d食飯啦 食完飯先有力玩』
佢一聽到之後好似好開心咁 佢起身除左件圍裙
一隻手托住自己個波 另一隻手夾左d送放上去
之後面向住我就坐o係我大脾上面 我都冇唸過佢有呢一招
佢雙手托住對波o係我面前『我餵你食啦』

佢而家撩我一齊沖涼 得閒再打

引用:
原帖由 SEXXXXXXman 於 2011-10-11 12:55 AM 發表 查看引用來源
第五集 女友的誘惑(1)上集

話說最近我女友愛上色誘我(又係一樣佢以前唔會做既事)
搞到我毫毛招架之力 連出文既機會都冇
終於有少少時間打下文

之前有一次 我放工返到o黎 一開門聞到飯香
我屋企個女王大人 竟 ...
支持左先!! :smile_40::smile_40:

我2週年紀念果次又係煮飯俾我男朋友食..
上身著左件小背心但係真空
下身就淨係t back...

男朋友話好似漫畫劇情咁... :smile_o05:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2011-10-11 02:06 AM 發表 查看引用來源

支持左先!! :smile_40::smile_40:

我2週年紀念果次又係煮飯俾我男朋友食..
上身著左件小背心但係真空
下身就淨係t back...

男朋友話好似漫畫劇情咁... :smile_o05:
多謝支持
你身材咁好 你男朋友應該等唔到你煮完餐飯啦:smile_40:

引用:
原帖由 SEXXXXXXman 於 2011-10-11 02:26 AM 發表 查看引用來源

多謝支持
你身材咁好 你男朋友應該等唔到你煮完餐飯啦:smile_40:
哈哈! 佢有入黎手多多, 不過都俾我趕左出去!
因為我真係想快d煮好餐飯

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2011-10-11 02:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈! 佢有入黎手多多, 不過都俾我趕左出去!
因為我真係想快d煮好餐飯
你係咪真係想煮飯架 仲t-back引佢 好難忍架喎

好正,,ching女友好飢渴XD

熊貓出手。真係咩人都頂唔住。

引用:
原帖由 yck21e18 於 2011-10-11 09:58 PM 發表 查看引用來源
好正,,ching女友好飢渴XD
係:smile_40: 女王大人以前都唔係咁 好cool:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆