我發現我已經變撚左態

收藏  |  訂閱
8  2.3k

我發現我已經變撚左態

一個月前有日去叫雞, 已經完全達唔到高潮, 仲有D覺得隻雞臭想作嘔, 但客觀講, 隻雞20歲出頭樣係中上果隻. 但我完全射唔出最後要靠幻想

之後愈來愈鐘意D 正既, 有身材,  有風韻既阿姐愈來愈有興趣, 就算生左仔都唔介意, 見到佢地有肉地既手腳, 同一種'姐姐'既感覺, 呢種女先令我扯爆旗

然後最近開始上網睇果d 女S男M 片. 感覺自已冇左男性主導果種雄風. 反而變左想服侍女人既過程中得到快感

我發現我已經變態了:smile_39:

引用:
原帖由 淫賊 於 2014-8-13 08:30 AM 發表 查看引用來源
一個月前有日去叫雞, 已經完全達唔到高潮, 仲有D覺得隻雞臭想作嘔, 但客觀講, 隻雞20歲出頭樣係中上果隻. 但我完全射唔出最後要靠幻想

之後愈來愈鐘意D 正既, 有身材,  有風韻既阿姐愈來愈有興趣, 就算生左仔都唔 ...
进化左…

哈哈,咁米嘗試吓尋求呢種新刺激囉
去搵個女S XD... 引發潛藏嘅M性 XD

食得多龍肉, 都要轉吓口味:smile_o01:

引用:
原帖由 quickquickly 於 2014-8-13 10:41 AM 發表 查看引用來源
哈哈,咁米嘗試吓尋求呢種新刺激囉
去搵個女S XD... 引發潛藏嘅M性 XD

唔知呢度有冇女S呀:smile_30:

呢啲唔係叫變態,係轉咗口味

試玩無防

正常, 細個鐘意靚妺, 大個鐘意熟女...

引用:
原帖由 淫賊 於 2014-8-13 08:30 AM 發表 查看引用來源

之後愈來愈鐘意D 正既, 有身材,  有風韻既阿姐愈來愈有興趣, 就算生左仔都唔 ...
又唔係變態嘅
有左新嘅喜好姐

前往最後回覆