你哋用咩方法避孕架?

收藏  |  訂閱
28  2.5k

你哋用咩方法避孕架?

我以前都係用套,多數去家計會攞,但喺家計會通常都係厚嘅,老公話唔好用、佢次次做都唔中意,后來咪同自已買果d薄嘅撈埋一齊用。有時佢就叫我計M期唔戴,幾年前揾到個大陸醫生(喺香港黑市)放左個環,啱啱放果時老公好勤力日日做,冇耐就力不從心,佢因為前列線成日都扯唔硬,有時仲冇拉拉流精出來,搞到而家都要食藥。

我呢個環係圓嘅,听講有d係三角型,唔知有咩分別,醫生就話係大陸同香港嘅環唔同?同埋放5年要攞出來,而家都4年了,老公又好少做,有時2個禮拜先來一次,所以想攞出來。同埋用套干淨好多,因為戴左環夜晚做完唔洗干淨,第二朝仲有嘢流出來,搞到有念珠菌,睇過醫生就話好多女人都有,好正常,但係之前甪套咁耐都冇呢d事。老公為咗補償陪我去性用品店,我就揀咗呢個4吋長嘅電震棒,有3段强度,果晚又係咁唔到3分鐘佢就軟咗,就用呢個,開最强度塞入來,即刻升咗上天........:smile_40:

結紮啦

引用:
原帖由 李太 於 2014-7-30 12:43 PM 發表 查看引用來源
我以前都係用套,多數去家計會攞,但喺家計會通常都係厚嘅,老公話唔好用、佢次次做都唔中意,后來咪同自已買果d薄嘅撈埋一齊用。有時佢就叫我計M期唔戴,幾年前揾到個大陸醫生(U ...
晚晚升天,好快上癮

用呢d道具始終同真正的肉棒塞入來感覺唔同,因為老公扯硬都係4吋,我又唔想買大size嘅,係怕佢唔開心。

引用:
原帖由 李太 於 2014-7-30 01:12 PM 發表 查看引用來源
用呢d道具始終同真正的肉棒塞入來感覺唔同,因為老公扯硬都係4吋,我又唔想買大size嘅,係怕佢唔開心。
老公唔得咪搵人幫手

引用:
原帖由 李太 於 2014-7-30 12:43 PM 發表 查看引用來源
我以前都係用套,多數去家計會攞,但喺家計會通常都係厚嘅,老公話唔好用、佢次次做都唔中意,后來咪同自已買果d薄嘅撈埋一齊用。有時佢就叫我計M期唔戴,幾年前揾到個大陸醫生(Û ...
1係用套 1係你2個結紮,1係你食藥

其實上次去按摩都差d做咗,當時個男仔幫我舐同按私處時,我見到佢下面都扯到好脹,因為佢係著住褲,后來我高潮完,佢有除低褲俾我睇,又話有d客要做就要去出邊揾地方,我就話唔使。跟住佢問可唔可以就咁再按一陣,我又冇推拒,佢就貓上來,感覺到佢毛茸茸下體貼住我大脾,我一路都趴住唔敢亂動,佢扯到好硬,手一路按、下體一路貼住我大脾,后來磨多陣佢話想射,我推佢叫佢唔好射落我身度,跟住我坐起身,轉頭見佢已經挫緊,有成6、7吋長,因為按摩冇戴胸圍,我又有d想幫佢,就拉佢隻手摸我乳房上面,佢好快就噴落廁紙度,后來仲一齊冲涼佢就錫咗我奶奶一陣。

引用:
原帖由 李太 於 2014-7-30 13:12 發表 查看引用來源
4吋?

又真係短咗D喎

引用:
原帖由 李太 於 2014-7-30 12:43 發表 查看引用來源
我以前都係用套,多數去家計會攞,但喺家計會通常都係厚嘅,老公話唔好用、佢次次做都唔中意,后來咪同自已買果d薄嘅撈埋一齊用。有時佢就叫我計M期唔戴,幾年前揾到個大陸醫生(U ...
睇見你袁嘉敏呢個頭像....已經想同你造愛

攞返出嚟先啦

前往最後回覆