你哋用咩方法避孕架?

收藏  |  訂閱
28  2.5k

我都想識樓主靚太!

卒之淪落到用假狗,真陰功

都係食藥,帶套
4吋真係短

最安全就系don't fuck!

引用:
原帖由 李太 於 2014-7-30 12:43 PM 發表 查看引用來源
我以前都係用套,多數去家計會攞,但喺家計會通常都係厚嘅,老公話唔好用、佢次次做都唔中意,后來咪同自已買果d薄嘅撈埋一齊用。有時佢就叫我計M期唔戴,幾年前揾到個大陸醫生(U ...
點解去家計會攞套? 咩價口?
其實, 聽講去健康院可以打一蚊針, 一個月打一次 ....
我太遲先知, 家陣老婆唔多想做 ... 所以同佢講都當聽唔到咁, 所以冇試過 ...

不過講真, 怕菌又想做的話 ... 都係戴套好d :smile_45:

引用:
原帖由 李太 於 2014-7-30 02:14 PM 發表 查看引用來源

邊有張相咁后生,都係70后:smile_39: 不過我上圍真係唔細,戴38D杯架
妳張頭像相咁細, 我第一眼仲以為係"黎淑賢"添 .... :smile_13:
唔係好知邊個係"袁嘉敏" .... 原來有拍"3d豪情" ~
可能我係上一代嘅人黎關後罷 :smile_27:

不過佢地又幾似樣啵 ~

想安全同方便就食藥啦~~~
如果老公唔夠硬,可以用其他方式補救,好似用手用口咁,都可以令妳高潮同妳興奮.

引用:
原帖由 李太 於 2014-7-30 01:51 PM 發表 查看引用來源
其實上次去按摩都差d做咗,當時個男仔幫我舐同按私處時,我見到佢下面都扯到好脹,因為佢係著住褲,后來我高潮完,佢有除低褲俾我睇,又話有d客要做就要去出邊揾地方,我就話唔使。跟住佢問可唔可以就咁 ...
引用:
原帖由  於 2014-7-30 02:21 PM 發表 查看引用來源
唔使pm我,同人傾緊啦,都係想揾30歲樓下嘅,其實唔介意我大過十年就唔緊要。30歲以下有冲勁d,同埋唔好當長期,做一兩次就算。
我想問呢 .... 其實, 妳老公可以接受到妳同第二個男人進行到咩程度 ? 有冇事先同佢傾過?
見妳對妳老公疑似轉念珠菌俾妳都咁介意 ... 但妳又同唔認嘅男人 ....

講真, 妳有冇聽過 hpv? 不過, 有d嘢我又唔係好方便係度講, 怕阻人搵食 ...

p.s. 放心, 我不在妳目標範圍內, 留言別冇他意 ~

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2014-8-14 11:46 PM 發表 查看引用來源
都係食藥,帶套
4吋真係短
點解你地咁多人都覺得4吋係短 ?!
其實, 世界平均都係5吋幾, 亞洲平均更少於5吋 ....

叫得平均, 咁, 有一個6吋就自然又有一個4吋架啦 .... 係咪 !?

前往最後回覆