上一頁下一頁
發新話題

SL 嘅感嘆

收藏  |  訂閱
68  3.8k

拎得起,放得低呀~
我都曾經遇過,而家佢有男朋友,我都好好祝福佢,仲KEEP住有聯絡

引用:
原帖由 jacklees 於 2014-7-23 10:26 PM 發表 查看引用來源
剛剛同咗好幾年SL分手,大家都有各有家室。同佢一齊除咗性仲有愛嘅感覺,大家會關心大家。有日佢同我講感情淡咗,唔想再繼續呢種關係,因為唔會有結果。只想做個好,好朋友,我亦冇話可說亦 ...
我當時第一個SL(其實我當正佢係女朋友),我地都各有家室,最終兩年後都係分開咗,同佢一齊既時候,完全搵返初戀既甜蜜,點會唔沉船吖......:smile_27:
但經過LEE次之後,我就學懂調較自己既感情,點玩都好,都係屋企最重要,可以對SL認真,但有底線囉!

SL唔玩真係傷嫁~
但都講明係SL佢唔玩又可以點?

引用:
原帖由 好嬲 於 2014-7-27 01:25 PM 發表 查看引用來源

我當時第一個SL(其實我當正佢係女朋友),我地都各有家室,最終兩年後都係分開咗,同佢一齊既時候,完全搵返初戀既甜蜜,點會唔沉船吖......:smile_27:
但經過LEE次之後,我就學懂調較自己既感情,點玩都好,都 ...
好痛好痛...
我明白
但時間可以沖淡一切
強忍住唔搵佢
我會叫朋友全名,叫屋企人全名呀爸呀媽
但當人地問起sl嘅野,我都會叫sl做「佢」
因為佢係我心中唯一一個他,我唔敢直接叫佢個名,會驚,會痛,會傷,雖然而家已經傷到體無原膚......
假若有一日,我唸起佢唔會痛,唔會酸,唔會流眼淚,我先叫做真正放低佢,到時都會改口叫番佢個名
唉....
人生如戲,戲如人生

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-7-29 03:32 AM 發表 查看引用來源

好痛好痛...
我明白
但時間可以沖淡一切
強忍住唔搵佢
因為佢係我心中唯一一個他,我唔敢直

接叫佢個名,會驚,會痛, ...
都係架

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-7-29 03:32 AM 發表 查看引用來源

好痛好痛...
我明白
但時間可以沖淡一切
強忍住唔搵佢
因為佢係我心中唯一一個他,我唔敢直接叫佢個名,會驚,會痛, ...
有時都覺得自己自尋煩惱,但係個心又想玩.....:smile_27:

SL仲分手, 咪玩啦.......

引用:

好痛好痛...
我明白
但時間可以沖淡一切
強忍住唔搵佢
因為佢係我心中唯一一個他,我唔敢直接叫佢個名,會驚,會痛, ...
係呀!真係要時間,盡量避免諗起一齊嘅開心嘢

講中晒我既心聲... :smile_13:
引用:
原帖由 好嬲 於 2014-7-29 11:20 AM 發表 查看引用來源

有時都覺得自己自尋煩惱,但係個心又想玩.....:smile_27:

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2014-7-31 07:49 PM 發表 查看引用來源
講中晒我既心聲... :smile_13:

中肯,一矢中的!:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆