上一頁下一頁
發新話題

關於狗仔式既問題

收藏  |  訂閱
80  5.8k

關於狗仔式既問題

我同男友第一次做既時候佢想用狗仔式, 但我未試過, 我只係彎低身, 佢企係後面一直搵唔到位入, 之後就放棄左
係唔係因為我未試過所以唔識配合佢? 另外女上男下我都唔係好識, 有無得自己練習下D POSE架:smile_13:

引用:
原帖由 sweetcbaby 於 2014-8-18 08:37 AM 發表 查看引用來源
我同男友第一次做既時候佢想用狗仔式, 但我未試過, 我只係彎低身, 佢企係後面一直搵唔到位入, 之後就放棄左
係唔係因為我未試過所以唔識配合佢? 另外女上男下我都唔係好識, 有無得自己練習下D POSE架:smile_13:
練習既話,搵男朋友啦,想學多d就睇av啦

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2014-8-18 08:40 AM 發表 查看引用來源

練習既話,搵男朋友啦,想學多d就睇av啦

佢只係試左一次入唔到已經話唔入都唔緊要:')
我成日睇AV學架啦, 但都係唔知點解搞唔掂....

引用:
原帖由 sweetcbaby 於 2014-8-18 08:41 AM 發表 查看引用來源

佢只係試左一次入唔到已經話唔入都唔緊要:')
我成日睇AV學架啦, 但都係唔知點解搞唔掂....
無理由嫁喎,你自己放入去都唔得?

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2014-8-18 09:36 AM 發表 查看引用來源

無理由嫁喎,你自己放入去都唔得?

我未試過自己放入去呀:smile_13:

引用:
原帖由 sweetcbaby 於 2014-8-18 09:39 AM 發表 查看引用來源

我未試過自己放入去呀:smile_13:
咁你要試下幫下佢啦

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2014-8-18 09:46 AM 發表 查看引用來源

咁你要試下幫下佢啦

就因為我都唔叻,  所以都驚驚地. 同以前D男友都係男上女下多...

引用:
原帖由 sweetcbaby 於 2014-8-18 09:52 AM 發表 查看引用來源

就因為我都唔叻,  所以都驚驚地. 同以前D男友都係男上女下多...
試下主動d囉,你男朋友一定好開心

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2014-8-18 09:56 AM 發表 查看引用來源

試下主動d囉,你男朋友一定好開心

因為我比較豐滿, 我覺得自己太緊張, 唔敢坐上佢度, 所以我想問可以點做...

引用:
原帖由 sweetcbaby 於 2014-8-18 09:59 AM 發表 查看引用來源

因為我比較豐滿, 我覺得自己太緊張, 唔敢坐上佢度, 所以我想問可以點做...
坐唔死既,你幾多磅先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆