上一頁下一頁
發新話題

人夫入黎分享下!

收藏  |  訂閱
66  3.2k

通情達理好緊要, 係要大家開心見誠講, 咁無論做咩都心有靈犀, ML都enjoy好多
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-8-22 16:07 發表
Sl sp 通情達理既話 係有助自己同伴侶既關係
我自己係 情願sp都唔想強迫自己伴侶搞野
雖然講到好嚴重 但搞開無得搞有排都覺得谷到爆

引用:
原帖由 filipina 於 2014-8-22 04:17 PM 發表 查看引用來源
通情達理好緊要, 係要大家開心見誠講, 咁無論做咩都心有靈犀, ML都enjoy好多

其實自己只限於對男朋友唔講道理
對其他人 都盡量夾下 但始終有sp大支野度要就哂佢d時間 果下係火都黎 仲有就係大大聲講你唔試過點知我唔岩你 先生 對你個樣我都唔覺合眼緣 點試喎 禮貌d婉拒都俾人 串我條件都唔係好過人 好笑啦 叫雞尚且會格價比較服務 出黎玩就人地只係講一句唔合眼緣就隊人

講起都覺得無奈 唔通女人就無得say no

只能夠話你碰到好SP既緣份未到, 撞來撞去都係果D唔識何為尊重既麻甩佬而已, 當見多一種人吧, 唔使自激, 加油!
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-8-22 16:34 發表
其實自己只限於對男朋友唔講道理
對其他人 都盡量夾下 但始終有sp大支野度要就哂佢d時間 果下係火都黎 仲有就係大大聲講你唔試過點知我唔岩你 先生 對你個樣我都唔覺合眼緣 點試喎 禮貌d婉拒都俾人 串我條件都唔係好 ...

引用:
原帖由 filipina 於 2014-8-22 04:43 PM 發表 查看引用來源
只能夠話你碰到好SP既緣份未到, 撞來撞去都係果D唔識何為尊重既麻甩佬而已, 當見多一種人吧, 唔使自激, 加油!

最好笑但dele唔再搵佢 佢就會隔一排死纏難打要搞

哈哈哈哈, 廣告都有話, 男人---就是這樣!
不過始終果句, 亙相尊重溝通, 就終有一日會行埋, 唔尊重溝通就點纏都無用, 對吧?
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-8-22 17:06 發表 查看引用來源

最好笑但dele唔再搵佢 佢就會隔一排死纏難打要搞

引用:
原帖由 filipina 於 2014-8-22 05:11 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈哈, 廣告都有話, 男人---就是這樣!
不過始終果句, 亙相尊重溝通, 就終有一日會行埋, 唔尊重溝通就點纏都無用, 對吧?

佢會話 識咁耐 你真係唔理我?

又唔係細路,無興趣都無計,叫佢揾個第二個囉
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-8-22 18:11 發表 查看引用來源

佢會話 識咁耐 你真係唔理我?

真係好羨慕:smile_24:

人夫係特別受歡迎, 真係無解.......

我嘅情況好特別,我老婆比我出去玩,佢一啲都吾好“性“,想要嘅時候,我用手已經滿足佢,但佢又知我性慾強,所以先比我出去搞,係呢個情況,我當然有得玩都會玩,這一年,我搞了五個,由十八歲到二十八歲,有一個係人妻,而家呢個二十一歲,本來好完美,点知最近發覺,想搞啲30+嘅人妻,原來搞𡃁妹真係會悶,但又好欣賞佢嘅身體,而家好矛盾

師兄,係邊度識咁多女女

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆