上一頁下一頁
發新話題

domdom交流

收藏  |  訂閱
40  1.7k

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-9-21 02:12 PM 發表 查看引用來源

個效果系  1路做原本叫得冇咁惨烈  之後系兩個會叫得好惨~😵😵😵🤭
見哂紅🤭🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-9-21 14:14 發表 查看引用來源

見哂紅🤭🤭🤭🤭🤭
玩完床單  有一覆山水畫🤭🤭🤭🤭

今期興氣炸鍋🤣🤣🤣

厚薄同size係無關係,等於買件衫,只會分碼數,唔會講d料係咩厚度。
你中碼人買細碼衫咪唔啱着,就係咁簡單。

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-21 14:55 發表 查看引用來源
今期興氣炸鍋🤣🤣🤣
系呀~仲興氣炸韓式熱狗Tim~🤣🤣🤣

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-9-21 15:06 發表 查看引用來源
厚薄同size係無關係,等於買件衫,只會分碼數,唔會講d料係咩厚度。
其實個post就係話自己勁⋯⋯好鬼勁⋯⋯大大條🥳🥳

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-21 15:16 發表 查看引用來源
妳信呀~哈哈哈

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-21 03:16 PM 發表 查看引用來源
冇人會信

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-9-21 15:06 發表 查看引用來源
啱 Size 係好重要既!不過講開又講,我都曾經試過一次,諗住買0.02(當時好似未出0.01)試下所謂超薄係乜野感覺(之前用過幾次0.03都唔錯... 結果就出事....  一來係太fit (我唔係想話自己大條)... 不過真係太貼... 同埋好薄... 薄到我想再套入啲, 都攞唔起個"衫尾".... 結果嗰次攪左好耐, 仲攪到細佬出血...(應該係因為用手指"粘"起個套皮時, 啲指甲整損左細佬皮)

嗰次十分之掃興.... 後來無計, 著返衫褲落街去7仔買返杜記...  之後我都冇再試 0.02,0.01, 而家通常都係用杜記, size 適中都唔錯~

回覆 38# cth1978 的帖子

Hey師兄,踢爆晒咁點搞呀😭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆